Ο Παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα βάζει τέλος στη ζωή της – Ο Πάρης τινάζει τον γάμο στον αέρα

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα βάζει τέλος στη ζωή της – Ο Πάρης τινάζει τον γάμο στον αέρα

Δραματικές στιγμές θα παρακολουθήσουμε στο σήριαλ «Ο παράδεισος των κυριών», που προβάλλεται στον ALPHA και έχει σημαντική αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό όμως «μαρτυρούν» οι μετρήσεις στην τηλεθέαση.

Διαβάσατε ήδη στο Spotime για τον Ντίνο που πετάει έξω από το σπίτι την Ντέπυ και για τον εκβιασμό της Δάφνης στον Άγη, αλλά και για τη Βικτωρία που βρίσκεται σε απόγνωση.

Παρακάτω θα μάθετε και τη συνέχεια που είναι ακόμη πιο συγκλονιστική.

Επεισόδιο 52:

Η Αμαλία κάνοντας τα ψώνια της για τον επερχόμενο αρραβώνα της με τον Πάρη, έχει μια ευχάριστη συνάντηση που οδηγεί σε απογοήτευση. Ο Πάρης είναι πολύ προβληματισμένος γι’ αυτόν τον αρραβώνα και για το αν κάνει το σωστό.

Η διαπίστωση του Ντίνου, πως η θεία της Αμαλίας, είναι μάλλον η Βικτώρια, που ψάχνουν, ωθεί τον Σωτήρη να προχωρήσει στις ανάλογες ενέργειες. Το γιορτινό κλίμα του μαγαζιού, φαίνεται πως έχει αρχίσει να πιάνει τόπο και η πελατεία αυξάνεται κατακόρυφα.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το κλίμα ανάμεσα στη Μιράντα και στον Ντίνο. Θα καταφέρει η Μιράντα να συνέλθει από την απόρριψή του ή θα αφήσει το θυμό της, να την καταπιεί, κάνοντας κακό στον εαυτό της…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό