Ο Παράδεισος των κύριων: Η Ντέπυ παντρεμένη με τον Αριστείδη

Ο Παράδεισος των κύριων: Η Ντέπυ παντρεμένη με τον Αριστείδη

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Η νέα σειρά του Alpha φαίνεται πως έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, μπαίνοντας δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση, ενώ το μέλλον της αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό.

Όπως διαβάσατε στο Sportime η Πιπίτσα εκβιάζει τον Μάρκο για να γίνουν ξανά ζευγάρι,  ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ντίνος με τα χρέη και τους τοκογλύφους, ξαφνικά προκύπτει μια μυστηριώδης ανάληψη, η οποί αφαιρεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από το λογαριασμό που διατηρούσε μαζί με τον Αριστείδη.

Τότε, έρχεται στο φως μια συγκλονιστική αλήθεια. Η Ντέπυ και ο Αριστείδης δεν ήταν απλώς αρραβωνιασμένοι. Είχαν παντρευτεί κρυφά, πράγμα που της δίνει δικαίωμα στην περιουσία του – τόσο στα χρήματά του, όσο και στον ίδιο τον «Παράδεισο».

Η κοπέλα επιστρέφει στην Ελλάδα και αμφιταλαντεύεται αν πρέπει ή όχι να πλησιάσει τον Ντίνο, όμως η περιουσία και οι κινήσεις της μόνο είναι αρκετές για να του προκαλέσουν τεράστια προβλήματα.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό