Ο παράδεισος των κυριών: Ο Χρηστίδης βάζει υποψίες στην Αμαλία για τον πατέρα της

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Χρηστίδης βάζει υποψίες στην Αμαλία για τον πατέρα της

Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» που προβάλλεται στον ALPHA. Ήδη το Sportime σας μετέφερε για τη Γεωργία που ζήτησε τον Πάρη σε γάμο, αλλά και την Αμαλία που απέλυσε τη Μιράντα.

Στη συνέχεια που είναι ακόμη πιο έντονη θα δούμε τον Πάρη που έρχεται αντιμέτωπος με νέες πληροφορίες που αφορούν τον πατέρα του και αποφασίζει να βρει όλη την αλήθεια πίσω από αυτές, ενώ η Πιπίτσα, πεπεισμένη ότι γνωρίζει τι είναι καλό για τη Γεωργία, κάνει τα πάν τα για να την… αποκαταστήσει με τον γαμπρό που της βρήκε. Τα σχέδια όμως της γυναίκας είναι τελείως διαφορετικά.

Σχεδία ωστόσο για τον «Παράδεισο» έχει και ο Ντίνος, όταν όμως τα αποκαλύπτει στον Μάρκο, εκείνος διαφωνεί με τον τρόπο που θέλει να τα πετύχει. Από την άλλη η Αμαλία με τη Μιράντα προσπαθούν να επιβληθούν η μία στην άλλη. Αφορμή το καλό του μαγαζιού, ενώ η Φωφώ θα βρεθεί σε δίλημμα.

Από εκεί και πέρα η αιφνίδια εμφάνιση του Χρηστίδη βάζει την Αμαλία σε επικίνδυνες σκέψεις, βυθίζοντας τη στις αμφιβολίες. Ο Αποστόλης βρίσκεται ενώπιον μιας σοκαριστικής αποκάλυψης, ενώ η Μιράντα νιώθει προδομένη από τον Ντίνο. Ωστόσο εκείνος της ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Παρασκευής (24/3/2023)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό