Ο παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος έτοιμος να πουλήσει τα πάντα και να φύγει

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος έτοιμος να πουλήσει τα πάντα και να φύγει

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Σίμος έτοιμος να πουλήσει τα πάντα και να φύγει

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του Alpha, ο Σίμος φαίνεται πως είναι έτοιμος να πουλήσει τα πάντα και να φύγει για πάντα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα θα δούμε στη συνέχεια της ιστορίας, ο Σίμος φαίνεται αποφασισμένος να πουλήσει το ποσοστό του από τον Παράδεισο και να αποχωρήσει. Θα συμβεί όμως κάτι τέτοιο;

Την ίδια ώρα, η Γεωργία υποκύπτει στη μοίρα της και χωρίζει τον Πάρη ενώ ο Χριστόφορος κάνει πίσω στα αισθήματα του με τη Μιράντα αλλά δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα.

Ακόμη, η Τζένη ξεσκεπάζει την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ηλέκτρας γεγονός που φέρνει ακόμη πιο κοντά τον Βύρωνα με τη Ζαχαρούλα που βλέπουν τον δρόμο να ανοίγει ανάμεσα τους.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Παρασκευής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό