Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος Μιράντα και Ντίνος – Αυτό του ζητάει

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος Μιράντα και Ντίνος – Αυτό του ζητάει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Ο Παράδεισος των κυριών, που αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Alpha τη φετινή σεζόν.

Η σειρά έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της φανατικό κοινό και «σαρώνει» στην τηλεθέαση.

Το νέο project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… δυνατά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Όπως ήδη έχετε διαβάσει μέσα από το Sportime, έρχεται άγριος τσακωμός Μιράντας – Αμαλίας, ενώ ο Αποστόλης ζητά βοήθεια απο το Ζήση.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Τέλος Μιράντα – Ντίνος – Αυτό του ζητάει

Τεταμένη είναι η σχέση Μιράντας και Αμαλίας, με την τελευταία να την απολύει από τον «Παράδεισο».

Την ίδια στιγμή, το σχέδιο Ειρήνης και Αποστόλη προχωράει και ο «Παράδεισος» είναι έτοιμος να περάσει και πάλι στα χέρια του Ντίνου.

Την στιγμή που Μιράντα και Αμαλία προσπαθούν να επιβληθούν η μία στην άλλη, ο Ντίνος και ο Αποστόλης δίνουν τα χέρια και επίσημα.

Ο νεαρός ενθουσιασμένος το ανακοινώνει στην Μιράντα, όμως για κακή του τύχη αυτή απαιτεί από τον αγαπημένο της να απολύσει την Αμαλία και τον αιφνιδιάζει.

Προσπαθεί να της εξηγήσει πως αυτό δεν μπορεί να το κάνει, αφού όταν δεν είχε δουλειά η Αμαλία μεσολάβησε προκειμένου να επιστρέψει στον «Παράδεισο». Η άρνησή του έχει ως αποτέλεσμα να εξοργιστεί η Μιράντα και τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση τους κάνουν την εμφάνισή τους.

Η Αμαλία μαθαίνει λίγο αργότερα πως ο Ντίνος είναι ιδιοκτήτης του «Παράδεισου» και φεύγει μόνη της, με τον ίδιο να βρίσκει δικαιολογία και να πηγαίνει να τη βρει.

Στο κρυφό τους ραντεβού οι δυο τους συζητούν για όλα όσα έχουν συμβεί και η κοπέλα του εξομολογείται ξανά πόσο τον αγαπάει.

Ο ίδιος αν και νιώθει άσχημα, αποφασίζει να κρύψει την αλήθεια από τη Μιράντα και να μην αποκαλύψει ποτέ το ραντεβού του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό