Ο  Περιφερειάρχης ΑΜΘ στη σύσκεψη της ετήσιας ΓΣ της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμΕΑ ΑΜΘ

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ στη σύσκεψη της ετήσιας ΓΣ της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμΕΑ ΑΜΘ

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, συμμετείχε  στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ύστερα από την πρόσκληση του Προέδρου της, Σμάραγδου Κρεμύδα.
Ο κος Τοψίδης μίλησε με τα μέλη της Ομοσπονδίας  για τις δράσεις που πραγματοποίησε η  ΠΑΜΘ αλλά και για τα όσα προγραμματίζει και σχεδιάζει μαζί με  την Ομοσπονδία ΑμεΑ ΑΜΘ για την κοινωνική ένταξη και εργασία των συμπολιτών μας με αναπηρία.
Η Περιφέρεια ΑΜΘ έχει επενδύσει περισσότερα από 64 εκατ. ευρώ σε δράσεις για την εκπαίδευση, την προσβασιμότητα, την αυτόνομη διαβίωση κ.α. Επίσης  καλωσόρισε και 48 συμπολίτες μας με αναπηρία στις υπηρεσίες της ΠΑΜΘ.
Όπως σημείωσε ο κος Τοψίδης μετά το πέρας της συνάντησης: “Πίσω από κάθε δράση και κάθε αριθμό βρίσκονται άνθρωποι, οικογένειες και όνειρα. Συνεχίζουμε με ανοιχτό διάλογο και κοινό βηματισμό, για μια Περιφέρεια προσβάσιμη, ανθρώπινη και ισότιμη για όλους, χωρίς εξαιρέσεις”.
Φωτος: FB
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό