Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης επισκέφτηκε την εταιρεία Etpa Packaging AEEE

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης επισκέφτηκε την εταιρεία Etpa Packaging AEEE

Την εταιρεία Etpa Packaging AEEE επισκέφθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού κα Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, Antonis Gravanis , συνοδεία του Γενικού Γραμματέα, Χαβιαρά Παντελή και των μελών του ΔΣ Δεβλέτογλου Μπουλέντ και Χατζηβλασίου Θεοδοσίου. Η επίσκεψη στην βιομηχανία είναι η πρώτη ενός κύκλου επισκέψεων που διοργανώνει το Επιμελητήριο σε επιχειρήσεις μεταποίησης της Ροδόπης.
Η Etpa Packaging ιδρύθηκε το 1995, δραστηριοποιείται στην περιοχή της ΒΙΠΕ Κομοτηνής και απασχολεί πάνω από 150 εργαζομένους. Σημειώνει πολύ επιτυχημένη πορεία στην αγορά αυτοκόλλητων ετικετών και στο πελατολόγιο της συγκαταλέγονται πολύ μεγάλες βιομηχανίες της ελληνικής αγοράς, ειδικά στον τομέα τον τροφίμων, ποτών, καλλυντικών και απορρυπαντικών.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος την εταιρείας, κ. Ντρενογιάννης Ιωάννης και ο διευθυντής του εργοστασίου, κ. Σφατκίδης Ιωάννης, ξενάγησαν τον Πρόεδρο και τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου στους χώρους της παραγωγής και ενημέρωσαν τον κ. Γραβάνη για όλη την πορεία της επιχείρησης, τις επεκτάσεις, τις επενδύσεις, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, καθώς και για τις προοπτικές βιωσιμότητας και ανάπτυξης της.
Ο κ. Γραβάνης, αφού συνεχάρη την εταιρεία για την πετυχημένη πορεία της, επισήμανε ότι το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης βρίσκεται πάντα στη διάθεση των επιχειρήσεων και επιδιώκει την άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία μαζί τους.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό