Ο Στέλιος Μωραϊτης αναλαμβάνει Πρόεδρος στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ

Ο Στέλιος Μωραϊτης αναλαμβάνει Πρόεδρος στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ

Στην Ξάνθη συνεδρίασε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Τελευταίο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η εκλογή νέου προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Χριστόδουλος Τοψίδης ενημέρωσε το σώμα για την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που θα προκύψουν για τον ίδιο με την ανάληψη των καθηκόντων του περιφερειάρχης. Ευχαρίστησε τα μέλη του Συμβουλίου για την αγαστή συνεργασία που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, που διήρκησε έξι συναπτά έτη. Ανάμεσα στα 13 ΠΕΣΥ που λειτουργούν ανά την Ελλάδα, αυτό της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, ήταν το μοναδικό το οποίο διατήρησε τον ίδιο πρόεδρο επί έξι συνεχόμενα χρόνια.

Στη διαδικασία που ακολουθήθηκε, νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου ΑΜΘ αναδείχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης ο Στέλιος Μωραΐτης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:  

Πρόεδρος: Στέλιος Μωραΐτης. Α’ Αντιπρόεδρος: Μάρκος Δέμπας. Β’ Αντιπρόεδρος: Χριστόδουλος Τοψίδης. Γ’ Αντιπρόεδρος: Στέφανος Γεωργιάδης. Δ’ Αντιπρόεδρος: Αντώνης Γραβάνης. Ε’ Αντιπρόεδρος: Νίκος Αγγελίδης. Μέλη ΔΣ: Μιχάλης Δρουγούτης (Επιμελητήριο Δράμας), Απόστολος Παλακίδης (Επιμελητήριο Έβρου), Γιάννης Παναγιωτίδης (Επιμελητήριο Καβάλας), Γιώργος-Παύλος Ζησίμου  (Επιμελητήριο Καβάλας), Σπύρος Κάλφας (Επιμελητήριο Ξάνθης).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό