Ο Τάκης Φωτεινάκης στο Web Radio της ΕΟΚ: «Μελλοντικός μας κορμός οι νεαροί αθλητές της Κομοτηνής»

Ο Τάκης Φωτεινάκης στο Web Radio της ΕΟΚ: «Μελλοντικός μας κορμός οι νεαροί αθλητές της Κομοτηνής»

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή επικράτησε του ΚΑΟ Δράμας στο ντέρμπι κορυφής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο προπονητής των νικητών, Τάκης Φωτεινάκης, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Μεταξύ άλλων, είπε:

Για τη φετινή ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνής: «Προερχόμαστε απ’ τη Β’ Εθνική που πέσαμε πέρυσι, έχοντας κάνει μια ριζική ανανέωση στην ομάδα και βάζοντας πάρα πολλά νέα παιδιά, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε να κρατηθούμε σ’ αυτήν τη δύσκολη κατηγορία της Β’ Εθνικής. Φέτος το καλοκαίρι, συζητώντας με τη διοίκηση αποφασίσαμε να κρατήσουμε το βασικό «κορμό», ο οποίος είχε ήδη εμπειρία απ’ τη Β’ Εθνική και ταυτόχρονα να ενισχυθούμε σε 1-2 θέσεις-«κλειδιά» για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Οι επιλογές μας μέχρι στιγμής δικαιώνονται και με μια αρκετά μεγάλη νίκη απέναντι στην πολύ αξιόλογη ομάδα της Δράμας, η οποία μάς έφερε στην 1η θέση της βαθμολογίας».

Για το μοντέλο των νέων παικτών που έχουν εφαρμόσει από πέρυσι: «Είναι αρκετά νωρίς, δε μπορούμε μέσα σε μερικούς μήνες που εφαρμόσαμε ένα μοντέλο αυτό ν’ αποδώσει. Ήδη στην ομάδα μας παίζουν κάποιοι πολύ αξιόλογοι Κομοτηναίοι παίκτες και πολύ μικροί σε ηλικία, όπως επίσης είχαμε τη χαρά φέτος να δανείσουμε σε πολλές ομάδες αρκετούς ντόπιους Κομοτηναίους παίκτες, ηλικίας 18-19 ετών. Έχουμε γενικά μια καλή «φουρνιά» ντόπιων παικτών, από 19 έως 21 ετών, οι οποίοι προήλθαν κι απ’ τις ακαδημίες της πόλης και θέλουμε να στηριχτούμε και μελλοντικά σ’ αυτούς, αρχής γενομένης από αυτούς που βρίσκονται τώρα στην ομάδα και αποτελούν το βασικό μας “κορμό”».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό