Τάκης Μπαλτάκος: «Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις από την περσινή σεζόν»

Τάκης Μπαλτάκος: «Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις από την περσινή σεζόν»

Δηλώσεις στο ThrakiSportS και τον Δημήτρη Μπακιρτζή παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος, κατά την παρουσία στου στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης, για τα μητρώα των σωματείων, την έναρξη των πρωταθλημάτων και την «κόντρα» με την Super League.

 

Aναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τα μητρώα: «Υπάρχει πρόβλημα. Η στήριξη που παρέχει η ΕΠΟ δεν είναι προς τα σωματεία, αλλά προς τις ΕΠΣ. Οι Ενώσεις είναι μέλη της ΕΠΟ και τα σωματεία μέλη των Ενώσεων, άρα έμμεσα στηρίζουμε και τα σωματεία. Εμείς προσπαθούμε να αυξήσουμε την οικονομική και υλικοτεχνική προς τις Ενώσεις ώστε και αυτές με τη σειρά τους να βοηθούν τα σωματεία. Τα μικρότερα σωματεία των χωριών και τον μικρότερων πόλεων με την γραφειοκρατία. Εμείς δεν θέλουμε να καταργήσουμε τα μητρώα, αλλά δεν είμαστε σύμφωνοι στο να μην παίζουν οι ομάδες χωρίς αυτά».

Για την έναρξη των πρωταθλημάτων στις μικρότερες Εθνικές κατηγορίες: «Υπάρχουν προβλήματα με ομάδες που δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία αγωνίζονται, καθώς οι περσινές δικαστικές αποφάσεις ήταν πολύ καθυστερημένες χρονικά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε φτάσει σε ένα οριστικό αποτέλεσμα. Ακόμα γίνονται δίκες για την περσινή αγωνιστική περίοδο. Αυτό μας καθυστερεί. Στο καταστατικό θα περάσει στην ερχόμενη συνέλευση να βγαίνουν οι αποφάσεις τρεις μέρες μετά, ώστε να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Μιλάμε για τις δίκες αγωνιστικού περιεχομένου. Αυτές πρέπει να τελειώνουν σε πέντε μέρες και αυτή είναι η πρόθεσή μας».

Για την κόντρα της Super League με την ΕΠΟ: «(…γέλια). Ό,τι βλέπεται και ό,τι ξέρετε. Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να έχουμε κόντρα. Μην ξεχνάμε ότι η Super League είναι ακόμα ένα μέλος της ΕΠΟ. Όπως μέλος της ΕΠΟ είναι η ΕΠΣ Θράκης, το ίδιο είναι και η Super League. Δεν έχει σημασία ότι οι ομάδες είναι μεγάλες, με την έννοια των μεγάλων πόλεων, των φιλάθλων και των οικονομικών μεγεθών. Από ποδοσφαιρική άποψη είναι το ίδιο. Στις κόντρες αυτές δεν απαντάμε, γιατί δεν μπορείς να κοντράρεις ένα μέλος σου».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό