Ο Θέμης Αδαμαντίδης επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Ήρθε Η Μοναξιά»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Ήρθε Η Μοναξιά»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης επιστρέφει με νέο τραγούδι.

Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής Θέμης Αδαμαντίδης ξεδιπλώνει τα πιο ειλικρινή συναισθήματα στο νέο τραγούδι του με τίτλο «Ήρθε Η Μοναξιά».

Ο Πάνος Καπίρης συνεργάζεται με τον Τάκη Αναστασόπουλο σε ένα άκρως συναισθηματικό ερωτικό τραγούδι, γράφοντας μουσική και στίχους που εκφράζουν το απόλυτο συναίσθημα της εγκατάλειψης και της απελπισίας, όλα υπό τη μοναδική λαϊκή φωνή του Θέμη Αδαμαντίδη.

«Ήρθε Η Μοναξιά» να αγγίξει το κοινό, με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του καλλιτέχνη να προσδίδει μια νοσταλγική χροιά, σε ένα τραγούδι που φέρνει μνήμες από τα παλιά.

Με πόνο, θλίψη και απελπισία, ο Θέμης Αδαμαντίδης τραγουδά για τον έρωτα, αδυνατώντας να ξεπεράσει την χαμένη του αγάπη.

Μακριά από την αγάπη όλα οδηγούν σε αδιέξοδο, χωρίς εκείνη όλα τα έχει χάσει.

«Ήρθε, ήρθε η μοναξιά, να μ’ αγκαλιάσει, έφυγες κ’ όλα τα ‘χω χάσει μακριά σου δεν μπορώ ούτε λεπτό… Ήρθε, ήρθε η μοναξιά, να με δικάσει, τίποτα δεν θα σε ξεπεράσει, για τον έρωτά σου θα θυσιαστώ…», τραγουδά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Το νέο single «Ήρθε Η Μοναξιά» του Θέμη Αδαμαντίδη κυκλοφορεί από τη Heaven Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό