Ο Τόνι Σφήνος χωρίς περούκες και κοστούμια και με τη σύζυγό του στο πλευρό του

Ο Τόνι Σφήνος χωρίς περούκες και κοστούμια και με τη σύζυγό του στο πλευρό του

Ο Τόνι Σφήνος είναι το καλλιτεχνικό όνομα που έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια ο Θάνος Κιούσης. Ο τραγουδιστής έχει δημιουργήσει την περσόνα του, η οποία έχει καταφέρει διαχρονικά να ξεσηκώνει το κοινό και να το κάνει να χορεύει με τις επιτυχίες κυρίως των 60s που τραγουδά στις εμφανίσεις του. Μακριά από τις πίστες όμως, ο Τόνι Σφήνος γίνεται ξανά ο Θάνος Κιούσης.

 

Μακριά από τις πίστες, ο Τόνι Σφήνος, αποχωρίζεται τις περούκες του και τα κοστούμια του και περνά τον χρόνο του ως Θάνος Κιούσης μαζί με τη σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού και την οικογένειά τους. Ο Θάνος Κιούσης και η Ιωάννα Γραμματικού πρόσφατα πραγματοποίησαν μία σπάνια κοινή εμφάνιση, όταν βρέθηκαν στο θέατρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη.

 

Και μπορεί να δυσκολευτείς να τον αναγνωρίσεις, χωρίς τα χαρακτηριστικά της περσόνας του στη σκηνή, αλλά ο άνθρωπος που θα δεις παρακάτω και ο Τόνι Σφήνος παραμένουν το ίδιο πρόσωπο.

 

Ο Τόνι Σφήνος παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Ιωάννα Γραμματικού τον Ιούλιο του 2016. Την είχε γνωρίσει δύο χρόνια νωρίτερα, όταν εκείνη είχε βρεθεί στο κοινό μουσικής του εμφάνισης. Η Ιωάννα Γραμματικού και ο Θάνος Κιούσης (ίσως τότε να ήταν και η πρώτη φορά που τον είχαμε δει χωρίς τη μεταμφίεσή του), είχαν παντρευτεί στις Σπέτσες.

 

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους που γεννήθηκαν το 2018 και το 2019 και φροντίζει να ζει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι κοινές τους εμφανίσεις παραμένουν σπάνιες μετά από 5 χρόνια γάμου, όπως και οι πληροφορίες για τη σχέση τους. Άλλωστε ο τραγουδιστής ακόμα και τις συνεντεύξεις του τις παραχωρεί ως Τόνι, προφυλάσσοντας όσο μπορεί την ιδιωτικότητά του, ως Θάνος.

 

Όπως καταλαβαίνεις στην περίπτωσή των φωτογραφιών αυτών παρέα με τη σύζυγό του, ο χαρακτηρισμός «σπάνιες» είναι ο μόνος ταιριαστός.

 

www.ladylike.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό