Οδοφράγματα με μπλοκ μπετόν τοποθέτησε ο στρατός για την θωράκιση της γέφυρας Κήπων

Οδοφράγματα με μπλοκ μπετόν τοποθέτησε ο στρατός για την θωράκιση της γέφυρας Κήπων

Στη λήψη προληπτικών μέτρων προχώρησε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Ελληνικός Στρατός στον Έβρο μετά τις απειλές Ερντογάν για άνοιγμα των συνόρων σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Υπενθυμίζεται ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν την Παρασκευή όταν διοργανώθηκε σύσκεψη υπό τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τους Αρχηγούς των Επιτελίων.

Έτσι με εντολή του Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη τοποθετήθηκαν στον δρόμο που συνδέει το Τελωνείο των Κήπων και την γέφυρα σιδηροκατασκευές ενισχυμένες με συρματόπλεγμα, κονσερτίνες αλλά και μπετόν μπλοκ βάρους ενός τόνου το καθένα !

Σύμφωνα μάλιστα με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου Δημήτρη Δερβεντλή στο σημείο βρίσκεται και ο στρατιωτικός γερανός με τον οποίο τον Μάρτιο του 2020 είχαν τοποθετηθεί στις Καστανιές τα τσιμεντένια μπλοκ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης “οφείλω να εξάρω την πρωτοβουλία του στρατού ξηράς με την τοποθέτηση εχίνων, κονσερτινων και μπετόν μπλοκ, στο σημείο εισόδου, για παν ενδεχόμενο…”

e-evros.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό