Οδοιπορικό στην ιστορία του “Χαμόγελου” την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 20:00 στο OPEN

Οδοιπορικό στην ιστορία του “Χαμόγελου” την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 20:00 στο OPEN

Into your heart με τον Γιώργο Μαυρίδη, Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 20:00 στο OPEN

Ο Γιώργος Μαυρίδης και το Into your heart συνεχίζουν το ιδιαίτερο ταξίδι τους και Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 20.00 στο OPEN, φτάνουν στο σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού», στον Φοίνικα της Καλαμαριάς. 

Λίγο πριν φύγει το 2021, ο Γιώργος Μαυρίδης και η ομάδα του θέλουν να προσφέρουν χαρά και αισιοδοξία στα παιδιά που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη. Στο συγκεκριμένο σπίτι του «Χαμόγελου» στην Καλαμαριά, φιλοξενούνται 29 παιδιά, από τεσσάρων έως δεκαοχτώ ετών. Εκεί, μέσα από τις μαρτυρίες των εθελοντών και των ανθρώπων που δουλεύουν στο «Χαμόγελο», αλλά και μέσα από τα ίδια τα παιδιά που ενηλικιώθηκαν και πλέον έχουν φύγει από το σπίτι, ο Γιώργος μαθαίνει τον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού και καταλαβαίνει πώς βοηθάει στην πράξη αυτές τις αθώες ψυχές, έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις που περνάνε. Οι ιστορίες και τα βιώματα των μικρών αυτών ηρώων πραγματικά συγκλονίζουν και αποτελούν μάθημα ζωής για όλους.

Η ώρα της δράσης, όμως, έχει φτάσει. Ο Γιώργος και η ομάδα του, αφού βλέπουν τους χώρους, πιάνουν αμέσως δουλειά. Όλοι εργάζονται πυρετωδώς και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε να  προσφέρουν το καλύτερο που μπορούν. Το αποτέλεσμα τους δικαιώνει και τους γεμίζει ικανοποίηση. Το σπίτι γίνεται πιο όμορφο, πιο λειτουργικό και τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών όταν το αντικρίζουν είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Μία πράξη καρδιάς, μία μικρή κίνηση που όμως έχει πολύ σημαντικό αντίκτυπο στη καθημερινότητα κάποιων ανθρώπων. 

Into your heart με τον Γιώργο Μαυρίδη, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο OPEN.

Δείτε το trailer εδώ https://www.tvopen.gr/watch/99043/intoyourheartparamonhprotoxroniasstis2000 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό