Οι άξονες στρατηγικής ανάπτυξης βρέθηκαν στο επίκεντρο της Πανελλήνιας Συνάντησης Φαρμακείων PharmaPLUS

Οι άξονες στρατηγικής ανάπτυξης βρέθηκαν στο επίκεντρο της Πανελλήνιας Συνάντησης Φαρμακείων PharmaPLUS

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η Πανελλήνια Συνάντηση των φαρμακοποιών-συνεργατών της PharmaPLUS, η οποία υλοποιήθηκ εμέσα από έναν Κύκλο Συνεδρίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.Μετά από μία περίοδο διαδικτυακών ενημερώσεων και επαφών, η Πανελλήνια Συνάντηση πραγματοποιήθηκε και πάλι με φυσική παρουσία σεένα ζεστό κλίμα.

Κατά τη διάρκεια των Συνεδρίων, η ομάδα τηςPharma PLUS παρουσίασε τη νέα στρατηγική της εταιρείας για τα συνεργαζόμενα φαρμακεία, τις τελευταίες καταναλωτικές τάσεις στην αγορά, καθώς και καινοτόμες λύσεις και σύγχρονες υπηρεσίες, που αποσκοπούν στη διαρκή ανάπτυξη κι αύξηση της ανταγωνιστικότητας των μελών του Δικτύου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε ολική αναδιοργάνωση, προσελκύοντας εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και παροχών.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν καιπαρουσιάστηκαν τα Αποτελέσματα του Δικτύου για το 2022, καθώς και το στρατηγικό πλάνο της Pharma PLUS, το οποίο της επιτρέπει να αντιμετωπίζει με επιτυχία στις προκλήσεις της αγοράς του φαρμακείου. Παρουσιάστηκαν επίσης τα νέα εργαλεία marketing που θα αξιοποιήσει, καθώς και οι πελατοκεντρικές λύσεις που υιοθετεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των φαρμακοποιών του ΔικτύουPharmaPLUS.

Παράλληλα, έγινε αναφορά στην κάρτα πιστότητας πελάτη+pluscardκαι της συνεχούς παροχής προνομίων μέσω στοχευμένων και πρωτοποριακών ενεργειών, στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών και καινοτόμων συνεργειών, στη σημαντικότητα των digital εργαλείων με στόχο την προσέλκυση και διατήρηση πιστών πελατών σε όλες τις ηλικίες, και στη σημασία που αποδίδει στη συνεχή εκπαίδευση, ενημέρωση και κατάρτιση των φαρμακοποιών και των ομάδων τους.

Ο Άγγελος Δούμουρας, Γενικός ΔιευθυντήςPharmaPLUS, σημείωσε μεταξύ άλλων τους άξονες ανάπτυξης της εταιρείας, του Δικτύου και των συνεργαζόμενων φαρμακείων ξεχωριστά, αναφέροντας ότι:«Η στρατηγική μας για το αύριο στηρίζεται σε 4 βασικούς πυλώνες, την προσήλωση στην υγεία, την αξιοποίηση της τεχνολογίας, τη δημιουργία σύγχρονης καταναλωτικής εμπειρίας και τη δυναμική ανάπτυξη του Δικτύου με ακόμα περισσότερα επιλεγμένα σημεία πανελλαδικά. Στόχος μας η σύνδεση της PharmaPLUSκαι μίας μοντέρνας αντίληψης για το ελληνικό φαρμακείο να είναι μονόδρομος στο μυαλό κάθε συνεργάτη και πελάτη». Και συνεχίζοντας ο κ. Δούμουρας ολοκλήρωσε:«Ο χώρος του φαρμακείου, ένας από τους ισχυρότερους της ελληνικής οικονομίας και σημαντικός πυλώνας της ανθρώπινης υγείας, οφείλει να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται. Η ομάδα της PharmaPLUS είναι πανέτοιμη για το επόμενο βήμα, διαθέτοντας γνώση, τεχνογνωσία, εμπειρία και πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα καινοτομίας».

——————————-

Η Pharma PLUS είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών, μέλος του Ομίλου Lavipharm. Στόχος της είναι να συμβάλλει ενεργά στην εξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου, μέσα από τη δημιουργία ενός Ισχυρού Πανελλαδικού Δικτύου Φαρμακείων. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, συνεργάζεται στενά με τον φαρμακοποιό, ώστε να τον βοηθήσει στην αντιμετώπιση του αυξανόμενου ανταγωνισμού από εναλλακτικά δίκτυα διανομής παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, διευκολύνοντας τον παράλληλα στην πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εκπλήρωση του ρόλου του ως επιστημονικού συμβούλου υγείας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό