Οι Πανθέοι: Τέλος η Μάρμω και ο Κίτσος – Τους υποψιάζεται ο Αντρέας!

Οι Πανθέοι: Τέλος η Μάρμω και ο Κίτσος – Τους υποψιάζεται ο Αντρέας!

Η Μερόπη πιέζει ασφυκτικά τη Θάλεια στη σειρά Οι Πανθέοι, και έτσι εκείνη δέχεται να παντρευτεί, αλλά με τους δικούς της όρους.’ Όταν μάλιστα ανακοινώνει το όνομα του υποψήφιου, οι γονείς της πέφτουν από τα σύννεφα.

Η Δέσποινα, που έχει διαβάσει το γράμμα της Μάρμως προς την Κίτσο και πλέον γνωρίζει για την απιστία στον αδελφό της, κρύβει την αλήθεια από τη Χρυσοστόμη. Ο Στάθης υπερασπίζεται για μια ακόμα φορά τη Ματούλα, συνειδητοποιώντας πλέον πως αυτή είναι η γυναίκα που θέλει να περάσει μαζί της όλη του τη ζωή, ο Μαρμάρης όμως έχει ήδη βάλει μπροστά νέο σατανικό σχέδιο, που θα επηρεάσει τόσο τη Ματούλα όσο και την Πέλλα.

Ο Ανδρέας βρίσκεται καθ` οδόν προς την Κόρινθο και η Μάρμω με τον Κίτσο χρειάζεται να αποφασίζουν αν θα τον αντιμετωπίσουν ή θα χωρίσουν.

Η Χρυσοστόμη αποκαλύπτει στην Ιλαρία όλη την αλήθεια για όσα συνέβησαν πριν από 50 χρόνια και οδήγησαν στην κατάρα της Καλής και στη φωτιά στο Γραμματικό, ενώ ο Ισίδωρος, που έχει μάθει για τον Θαλή και τη Νένα, φέρνει το δαχτυλίδι του Θαλή στη Μιρέλλα, ζητώντας της να επικοινωνήσει με το πνεύμα του. Στο μεταξύ, Μάρμω και Ανδρέας επιστρέφουν από την Κόρινθο, με τη νεαρή γυναίκα αποφασισμένη να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στη Σεβαστή και να χωρίσει οριστικά από τον Κίτσο. Παρ’ όλα αυτά, ο σύζυγός της αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι του κρύβει. Από την πλευρά του, ο Κίτσος, αν και παραδέχεται στη Δέσποινα πως η γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος δεν είναι άλλη απο τη Μάρμω, την καθησυχάζει πως η αυτή η ιστορία ανήκει πια στο παρελθόν.

Όσο οι υποψίες του για τη σχέση της Μάρμως με τον Κίτσο επιβεβαιώνονται, τόσο ο Ανδρέας προσπαθεί να είναι ψύχραιμος σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Ο Κίτσος προσπαθεί να πλησιάσει τη Μάρμω όμως εκείνη τον διώχνει. Γεμάτος ενοχές ωθείται στην αυτοκαταστροφή ενώ ο Ανδρέας είναι έτοιμος να μοιραστεί ευθέως τις υποψίες του.

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό