Οι Sonar Scapes στην Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης στις 30 Μαϊου

Οι Sonar Scapes στην Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης στις 30 Μαϊου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού Κομοτηνής, παρουσιάζει το τη Δευτέρα 30 Μαϊου 2022, στις 9 μ.μ., στην αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης, μια μουσικοποιητική βραδιά με τους Sonar Scapes.

Οι Sonar Scapes είναι ένα επταμελές σχήμα που δημιουργεί συνθέσεις γύρω από περιβάλλοντα προγραμματικής μουσικής, μουσικής περιβάλλοντος, jazz και κλασικής μουσικής, με κοινό σημείο την ανάδειξη ποιήματων Ελλήνων και ξένων ποιητών.

Στοιχεία έμπνευσης αποτέλεσαν και τα ποιήματα της Κομοτηναίας ποιήτριας και σκηνοθέτιδας, Άννας Μαχαιροπούλου, από την ποιητική συλλογή της «Γυμνό Δέρμα».

Τα ηχοτοπία αυτά χτίζονται από τους Sonar Scapes τόσο με αναλογικά όσο και ηλεκτρονικά όργανα, παντρεύοντας ηχοχρώματα που συντελούν στον πειραματικό χαρακτήρα του προγράμματος, καθώς και στην ανάδυση βιωμάτων του κάθε ακροατή ενώ περιστρέφονται γύρω από τις θεματικές «Ζωή, Έρωτας και Θάνατος».

Παίζουν οι μουσικοί: Κώστας Πολύζος, Εύα Ευθυμίου, Αποστόλης Τζιογκίδης, Γιώργος Κελεσίδης, Εμμανουέλα Βιδάκη, Ιωάννα Γενημαχαλελή, Μιχάλης Πατάπης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό