Οι ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ με κάθε ΤΡΟΠΟ

Οι ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ με κάθε ΤΡΟΠΟ

Αγαπητοί Απόδημοι Συμπατριώτες, Σεβαστοί Πατέρες τών Ενοριών μας ανά τον Κόσμο,

η Σύμπραξη Ομογενών Επιχειρηματιών, στην προσπάθειά της να στηρίξει με κάθε τρόπο τη χώρα μας,ιδιαίτερα τώρα με τη νέα κρίση που προκάλεσε η πανδημία, κάνει ενέργειες για να προωθήσει τις πάσης φύσεως ΕΞΑΓΩΓΕΣ ,τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ και τα  ΑΚΙΝΗΤΑ που πωλούνται στην Ελλάδα.

Καλούμε τούς συμπατριώτες μας Απόδημους  Επιχειρηματίες, Εμπόρους και Καταστηματάρχες, αλλά και τούς Κληρικούς μας και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια, τις Κοινότητες, τούς Συλλόγους ,τούς Εκπαιδευτικούς τών
Σχολείων μας και κάθε άλλο μαζικό φορέα τής Ομογένειας που μπορεί να βοηθήσει, να  γνωρίσουν και να στηρίξουν με Εξαγωγές τα πάσης φύσεως Προιόντα μας, απο όλους τούς τομείς τής οικονομίας, και τούς καταναλωτές να χρησιμοποιούν  ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ,είτε πρόκειται π.χ. για Διατροφή, για Ενδυση,Υπόδηση,Κοσμήματα,΄Εργα Τέχνης,Κεραμικά,Σουβενίρ, Τουριστικά και ο,τιδήποτε κυκλοφορεί και υπάρχει στην γειτονιά μας και στην ευρύτερη περιοχή που ζει ο καθένας μας.

Ειναι αυτονόητο οτι ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, φροντίζουμε να πραγματοποιούμε εκεί κοινωνικές εκδηλώσεις (Γάμους- Βαπτίσεις),καταναλώνουμε τοπικά προιόντα,και όπου αυτό ειναι δυνατό ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ απο Ελληνες Γιατρούς-Ιατρικά Κέντρα-Κλινικές.

Στα πλαίσια αυτά σάς ενημερώνουμε για διάφορους φορείς από την Πατρίδα  και σας παραθέτουμε σχετικούς συνδέσμους, με ο,τι πληροφοριακό υλικό χρειάζεσθε:

https://ellinikifoni.gr/elixriso/elixriso.html
https://ellinikifoni.gr/ckbsm/ckbsm.html
https://ellinikifoni.gr/akrothea/akrotheawinery.html
https://ellinikifoni.gr/oreiniaigina/oreiniaigina.html
https://ellinikifoni.gr/melidou/melidou.html
https://ellinikifoni.gr/evodia/evodia.html

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό