Παγιδευμένοι: Αγγελική και Δημήτρης μαζί

Παγιδευμένοι: Αγγελική και Δημήτρης μαζί

Κι ενώ η υπόθεση του φόνου του Κοσμά παραμένει μπερδεμένη στη σειρά Παγιδευμένοι, η δολοφονία του δικαστή Γεωργίου «γεννά» διαρκώς νέα ερωτηματικά, αλλά και νέα εγκλήματα!

Η Ρούσσου, που έχει αναλάβει τις έρευνες μαζί με τον Δημήτρη, έχει βάλει τον Θάνο Σταθάκη στο κάδρο των υπόπτων και αυτό φέρνει και την Άννα στο προσκήνιο, καθώς εκείνη είχε αναλάβει την υπεράσπισή του μήνες πριν…

Η Μυρτώ, η κοπέλα που είχε έρθει να τη βρει στο γραφείο της, την παρακαλεί να αναλάβει ξανά δράση, όμως ο Δημήτρης δεν την αφήνει μόνη της. Πάνε μαζί να τον βρουν και να του μιλήσουν, όμως εκείνος αρνείται κάθε εμπλοκή στο φόνο.

Λίγο αργότερα. όμως, θα βρεθεί και ο ίδιος νεκρός και η υπόθεση μπλέκει ακόμα περισσότερο. Ο Δημήτρης συνειδητοποιεί ότι κάποιος τιμωρεί όσους συνέβαλαν στην απελευθέρωση του Σταθάκη και πως ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Άννα. Το μυαλό του πηγαίνει αμέσως στην οικογένεια του πρώτου θύματος, για το φόνο του οποίου είχε κατηγορηθεί ο Θάνος.

Η μητέρα εκείνου του παιδιού πέθανε από τη στενοχώρια της, η υγεία του πατέρα του πάει από το κακό στο χειρότερο, ενώ η αδελφή του είναι καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα. Κανείς από τους δύο δεν δείχνει ικανός για τόσους φόνους, όμως η Αγγελική και ο Δημήτρης αποφασίζουν να τους μιλήσουν, ειδικά όταν μαθαίνουν από τις τοξικολογικές εξετάσεις ότι ο νεαρός δηλητηριάστηκε.

Την ίδια στιγμή, η Μυρτώ επισκέπτεται ξανά την Άννα στο γραφείο της, ανήσυχη για τη φίλη της. Η Άννα αφήνει το μπουκαλάκι με το νερό της πάνω στο τραπέζι και πάει στην κουζίνα για να φέρει και σε εκείνην ένα ποτήρι. Σύντομα συνειδητοποιούμε ότι η δήθεν ανάπηρη αδελφή του πρώτου θύματος είναι η Μυρτώ, που επισκέπτεται μεταμφιεσμένη την Άννα με σκοπό να τη σκοτώσει!

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό