Παγιδευμένοι: Άγρια κακοποίηση της πρώην γυναίκας του Ανδρέα – Η βιολογική του κόρη τρέχει για βοήθεια

Παγιδευμένοι: Άγρια κακοποίηση της πρώην γυναίκας του Ανδρέα – Η βιολογική του κόρη τρέχει για βοήθεια

Οι Παγιδευμένοι συνεχίζονται κρατώντας στα επόμενα επεισόδια την αγωνία των τηλεθεατών στα ύψη. Η αλήθεια είναι πως κατά γενική ομολογία η σειρά του ΑΝΤ1 αδικείται μέχρι στιγμής στην τηλεθέαση από τον έντονο ανταγωνισμό που επικρατεί στην ώρα προβολής της, με πολύ κόσμο να επιλέγει να την παρακολουθήσει αργότερα μέσω ίντερνετ.

Ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει υψηλό με το χάσταγκ «Παγιδευμένοι» να τρεντάρει συνεχώς στο Twitter. Στα επόμενα επεισόδια μάλιστα βλέπουμε νέες αποκαλύψεις και ανατροπές που κόβουν την ανάσα.

Στη συνέχεια της σειράς βλέπουμε τους πάντες να ζουν με το φόβο του Άγγελου. Ο Δημήτρης έχει το μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να αποκαλύψει στην Άννα ο ίδιος ότι ο πατέρας του είναι αυτός που ευθύνεται για την άδικη φυλάκιση του πατέρα της. Εν τέλει τον βλέπουμε να το κάνει και την Άννα να εξοργίζεται.

Της αποκαλύπτει λοιπόν ότι γνωρίζει τα πάντα και της ζητάει να γνωρίσει την κόρη του καθώς θέλει να γίνει μέρος της ζωής της αλλά και να μάθει αυτή ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Ωστόσο η πρώην σύντροφός του κρύβει πολλά μυστικά και μία πολύ δύσκολη ζωή. Ο άντρας της είναι κακοποιητικός και παρακολουθεί την συνάντησή τους. Όταν γυρίζει στο σπίτι αυτή την ξυλοκοπεί ξανά.

Τότε είναι που η κόρη της θα ζητήσει τη βοήθεια του Ανδρέα ο οποίος θα βρεθεί στο πλευρό τους και θα μεταφέρει τη γυναίκα στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τους «Παγιδευμένους» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό