Παγιδευμένοι: Χαμός με Σταύρο και Αγγελική – Σε αυτό μπλέκει

Παγιδευμένοι: Χαμός με Σταύρο και Αγγελική – Σε αυτό μπλέκει

Οι Παγιδευμένοι συνεχίζονται με νέο πρόγραμμα προβολής με τα επόμενα επεισόδια να αναπτύσσουν κι άλλο τη σχέση μεταξύ της Αγγελικής και του Σταύρου.

Η σειρά του ΑΝΤ1 κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο αλλά και τους τηλεθεατές με την αγωνία στα ύψη καθώς πλέον προβάλει ένα επεισόδιο την εβδομάδα.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Αγγελική – Σταύρος – Ο Δημήτρης πιέζει την Άννα για τον φάκελο

Ο Δημήτρης θα ανακαλύψει ότι η Άννα του είπε ψέματα και θλίβεται από τη συμπεριφορά της. Η Υβόννη ξέρει ότι είναι στο χέρι της να στείλει τον Αλέκο στη φυλακή. Η Άννα της έχει κάνει μία πρόταση που εγγυάται την ελευθερία της όμως η ίδια πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει.

Η Χρύσα παίρνει τα αποτελέσματα για το τεστ πατρότητας του παιδιού της Δώρας τα οποία την οδηγούν σε μια απρόσμενη απόφαση θα συνταράξει όλη της την οικογένεια με την Ειρήνη να σοκάρεται ιδιαίτερα.

Η Άννα ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι να κάνει με το βίντεο που έλαβε από τον Άγγελο. Οι εξελίξεις όμως που τρέχουν δε την αφήνουν να καταλάβει τα στοιχεία του βίντεο και το μήνυμα που κρύβουν το οποίο θα τη συγκλονίσει.

Ο Μάρκος προσπαθεί να βγάλει τον Αλέκο από τη φυλακή και για να το κάνει ζητάει κάτι από την Κατερίνα που την αφήνει άναυδη. Τα παιδιά προχωρούν την «δουλειά» κάτω από την πίεση του Νώντα με το μπλέξιμο που τους περιμένει να είναι μεγάλο. Ο Δημήτρης πιέζει την Άννα να του πει τι είναι αυτό που του κρύβει…

*Για περισσότερα spoilers και μιντιακά νέα, επισκεφθείτε το mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό