Παγιδευμένοι: Έτσι η Άννα «δολοφονεί» τον Άγγελο μετά την απόδραση

Παγιδευμένοι: Έτσι η Άννα «δολοφονεί» τον Άγγελο μετά την απόδραση

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια νέας τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1Παγιδευμένοι.

Το νέο project του καναλιού έρχεται να βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση και στον ανταγωνισμό της prime time ζώνης, ενώ όσα θα δούμε στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμα μεγαλύτερα νούμερα.

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια λοιπόν, όπως διαβάσατε στο Sportime o Αλέκος οργανώνει την απόδραση του Άγγελου, ο οποίος το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από όσα έχει κάνει, δεν θα αποχαιρετήσει έτσι απλά τη σειρά, κλεισμένος σε ένα κελί.

Πρώτα απ’ όλα, ο Δημήτρης θα προσπαθήσει πολύ να πείσει την Άννα να μείνει μαζί του, ομολογώντας ότι κι εκείνος την ερωτεύτηκε και δεν της είπε την αλήθεια για να μην τη χάσει. Όμως η Άννα δεν μπορεί να το αφήσει έτσι.

Πάει να λογαριαστεί με τον ίδιο τον Σπύρο. Τον ρωτάει πού πήγε η ηθική και η τιμιότητά του και του ξεκαθαρίζει πως θα φροντίσει να τιμωρηθεί για ό,τι έκανε. Πολύ γρήγορα, όμως, συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να το κάνει.

Από ‘κει και πέρα, ο Άγγελος λοιπόν θα θα αποδράσει και η απόδραση αυτή θα γίνει αφετηρία για μια νέα συγκλονιστική ιστορία… Το κόλπο στήνεται όταν λιποθυμά ξαφνικά στο κελί του την ώρα που διαβάζει ένα βιβλίο. Μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο κι από εκεί δραπετεύει, έχοντας ήδη σχεδιάσει τα επόμενα βήματά του.

Μόνο που μέσα στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί στην απόδρασή του βρίσκεται η Άννα, την οποία χωρίς να το ξέρει, παίρνει μαζί του. Καταλήγουν στο δάσος και λίγες ώρες αργότερα, εκείνος βρίσκεται νεκρός κι εκείνη ελαφρά τραυματισμένη, σε κατάσταση σοκ. Ο Δημήτρης τρέχει κοντά της, όμως δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και εκείνη δεν μιλάει σε κανέναν.

Αργότερα παραδέχεται ότι δεν θυμάται τι συνέβη. Κατηγορείται για το φόνο και φοβάται ότι όντως μπορεί να ήταν αυτή που τράβηξε τη σκανδάλη και σκότωσε τον άνθρωπο που δολοφόνησε την αδελφή της.

Όλο αυτό φυσικά θα τους φέρει ξανά κοντά, αφού η Άννα θα καταλάβει ότι εκείνος θα είναι πάντα δίπλα της.

Μέχρι να σκάσει η επόμενη «βόμβα», όταν θα αποκαλυφθεί ότι ο πατέρας της, που τόσο καιρό έχει εξαφανιστεί, είναι στην πραγματικότητα νεκρός και πως υπεύθυνη είναι ξανά η οικογένεια Μαρκέτου…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά «Παγιδευμένοι» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό