Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει πως ο Άκης σκότωσε τον πατέρα της

Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει πως ο Άκης σκότωσε τον πατέρα της

Συγκλονίζουν οι Παγιδευμένοι καθώς η αλήθεια γύρω από την δολοφονία του πατέρα της Άννας αποκαλύπτεται σιγά σιγά.

Η σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζεται με συναρπαστικές εξελίξεις αλλά και την Άννα με τον Δημήτρη στα πρόθυρα του χωρισμού εξαιτίας των αποκαλύψεων.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Έτσι μαθαίνει η Άννα ότι ο Άκης σκότωσε τον πατέρα της

Οι έρευνες για τη Μυρτώ, την κοπέλα που προσπάθησε να δολοφονήσει την Άννα συνεχίζονται. Τελικά ο Δημήτρης θα βρει τη λύση όταν πηγαίνει στο σπίτι του Δημήτρη Χουρδάκη. Εκεί καλεί την Άννα η οποία στο πρόσωπο της παράλυτής του κόρης βλέπει τη Μυρτώ.

Η Μυρτώ συλλαμβάνεται ενώ ο πατέρας της προσποιείται ότι δε γνώριζε τίποτα ούτε καν ότι η κόρη του περπατάει. Ο Ανδρέας όμως βρίσκει τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ήξερε τα πάντα και έτσι συλλαμβάνεται και αυτός.

Της λέει ότι ο Αλέκος μέσα από παραποιημένα γεγονότα ήταν αυτός που όπλισε το χέρι του πατέρα της ο οποίος έφυγε αποφασισμένος να σκοτώσει τον Θοδωρή.

Αυτό που θα σοκάρει την Άννα όμως είναι η αποκάλυψη ότι ο Άκης έχει ομολογήσει στον ίδιο ότι αυτός σκότωσε τον Κοσμά αφότου ο Θοδωρής έφυγε από το σημείο.

Ακόμη της δίνει ένα στοιχείο για τον Άκη λέγοντας ότι ψάχνει το κινητό του το οποίο έχει στα χέρια του ο Αλέκος. Προφανώς υπάρχει κάποιο σημαντικό στοιχείο σε αυτό.

Αργότερα η Άννα αποκαλύπτει στη μητέρα της τις προθέσεις που είχε ο Κοσμάς σοκάροντας και εκείνη…

*Για περισσότερα spoilers και μιντιακά νέα, επισκεφθείτε το mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό