Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος ενοχοποιεί τον Αλέκο για τη δολοφονία της Μυρτώς

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος ενοχοποιεί τον Αλέκο για τη δολοφονία της Μυρτώς

Οι Παγιδευμένοι συνεχίζουν να φέρνουν ανατροπές στα επόμενα επεισόδια όπου και αναμένεται να δούμε νέες ενοχοποιήσεις για το φόνο της Μυρτώς.

Η σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζει δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση με όσα θα συμβούν στη συνέχεια με αγαπημένους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με αγαπημένα τους πρόσωπα και την αγωνία να κορυφώνεται.

Το ντόμινο των εξελίξεων αρχίζει όταν ο Άγγελος συλλαμβάνεται και ανακρίνεται από την αστυνομία. Αυτά που λέει στην αστυνομία όμως δε τα περίμενε κανείς. Ο Άγγελος όχι απλά δεν ομολογεί τη δολοφονία της Μυρτώς αλλά καταδεικνύει κάποιον άλλον για ένοχο.

Παράλληλα, η Άννα με τον Δημήτρη οι οποίοι έρχονται όλο και πιο κοντά, δίνουν μάχη με το χρόνο προσπαθώντας να συλλέξουν ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Άγγελο ώστε να προλάβουν την αποφυλάκισή του.

Η δίνη των ερευνών όμως αρχίζει σιγά σιγά να ξεσκεπάζει τα συναισθήματά τους. Οι δυο τους μοιάζουν έτοιμοι να παραδεχτούν τι νιώθουν ο ένας για τον άλλο και να παραδωθούν σε αυτόν τον έρωτα.

Όμως, οι εξελίξεις δε τους αφήνουν περιθώριο να ζήσουν ανέμελα τον έρωτά τους καθώς ενημερώνονται ότι ο Άγγελος πρόκειται να αποφυλακιστεί χωρίς τα επιβαρυντικά στοιχεία για το πρόσωπό του. Θα καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τους «Παγιδευμένους» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό