Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας χαροπαλεύει – Αυτό είναι το τέλος του;

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας χαροπαλεύει – Αυτό είναι το τέλος του;

Ο Άκης κλέβει τα λεφτά του Νώντα χωρίς να το ξέρουν οι άλλοι στη σειρά Παγιδευμένοι. Μπαίνουν στο αυτοκίνητο και όταν η αστυνομία τούς σταματάει για έλεγχο, εκείνος επιταχύνει και αρχίζει η καταδίωξη.

Τους ακινητοποιούν και στην έρευνα που γίνεται, εκτός από τα χρήματα θα βρεθεί στο πορτμπαγκάζ… κι ένα πτώμα. Ακης, Νεφέλη, Λίνα, Δανάη και Θοδωρής οδηγούνται στην Ασφάλεια.

Δημήτρης, Ανδρέας και Αννα θα ριχτούν στον αγώνα για να αθωώσουν τα παιδιά. Στο Τμήμα έχει φτάσει η Νατάσα, η μητέρα της Δανάης με τον άντρα της τον Βλάσση. Εκείνος βλέπει τον Ανδρέα να αγκαλιάζει την κόρη του και του επιτίθεται. Τον ρωτάει ποιος είναι αυτός που την αγγίζει ενώ η Δανάη του φωνάζει λέγοντας του ότι αυτός είναι ο πατέρας της!

Ο Βλάσσης πέφτει από τα σύννεφα και απευθυνόμενος στον Ανδρέα λέει ότι εκείνος είναι ο πατέρας του κοριτσιού και θα εξηγηθούν οι δυο τους!

Αργότερα ο Βλάσσης τον βρίσκει και ο Ανδρέας τον χτυπάει και φεύγει με το αμάξι του. Ομως αρχίζει να ζαλίζεται. Κάνει στην άκρη. Πιάνει τα πλευρά του και βλέπει αίμα. Στη συμπλοκή τους, ο Βλάσσης τον έχει χτυπήσει με σουγιά. Πάει να τηλεφωνήσει αλλά λιποθυμάει. Οταν τον βρίσκουν έχει χάσει πολύ αίμα και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό