Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον Κοσμά – Δημήτρης και Άννα παντρεύονται

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον Κοσμά – Δημήτρης και Άννα παντρεύονται

Η νέα δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» έκανε πρεμιέρα στις (19/9) στους τηλεοπτικούς δέκτες και από τότε βρίσκεται σε ανοδική πορεία ενώ αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών και στη συνέχεια.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται να βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση και στον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες που είτε συνεχίζουν με νέο κύκλο, είτε κάνουν με τη σειρά τους πρεμιέρα.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, όπως διαβάσατε από το Sportime, θα δούμε το ένοχο μυστικό του Θοδωρή τη νύχτα του φόνου να φέρνει δραματικές εξελίξεις που όμως δεν θα είναι οι μοναδικές.

Ο Κοσμάς που δεν γνωρίζει τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, παγιδεύει τον Θοδωρή και τον πηγαίνει σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο και απειλεί να τον σκοτώσει.

Ο Θοδωρής όμως προσπαθεί να ξεφύγει και πάνω στη πάλη, αυτός που πέφτει τελικά νεκρός είναι ο Κοσμάς. Κι ενώ ο Σταύρος ξεκινά έρευνα για την εμπλοκή του Άγγελου στη δολοφονία της Μυρτώς, ο Σπύρος βλέπει τον Θοδωρή να επιστρέφει με αίματα στα ρούχα του στο σπίτι.

Ένα ευχάριστο γεγονός όμως θα έρθει στα επόμενα επεισόδια καθώς ο Δημήτρης και η Άννα παίρνουν την απόφαση να παντρευτούν.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Οι Παγιδευμένοι» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό