Παγιδευμένοι: Τέλος ο Δημήτρης, αυτός τον σκοτώνει

Παγιδευμένοι: Τέλος ο Δημήτρης, αυτός τον σκοτώνει

Οι Παγιδευμένοι συνεχίζονται με νέο πρόγραμμα προβολής με τα επόμενα επεισόδια να φέρνει στο επίκεντρο τον Δημήτρη.

Η σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζει να βάζει «φωτιά» στην τηλεθέαση, αλλά και τον ανταγωνισμό στην prime time.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Δημήτρης, αυτός τον σκοτώνει

Στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται και πάλι κοντά και δείχνουν έτοιμοι να πάρουν μια γενναία απόφαση για το μέλλον τους.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται οι δύο τους να έχουν αφήσει πίσω τις όποιες διαφορές τους και να είναι ξανά δεμένοι μετά τα όσα έχουν έρθει το τελευταίο χρονικό διάστημα στη ζωή τους.

Τα πάντα όμως για το ζευγάρι θα ανατραπούν καθώς σε μια άκρως αρνητική εξέλιξη, θα δούμε τον Δημήτρη, τον μεγάλο πρωταγωνιστή να πέφτει νεκρός.

Ειδικότερα, ο Καρέλλης θα είναι ο άνθρωπος που θα πληγώσει ανεπανόρθωτα τον Δημήτρη, τον οποίο και θεωρεί νούμερο ένα απειλή για τα σχέδια του.

Κάπως έτσι, ο Πρόεδρος της Επιθεώρησης των δικαστικών λειτουργών και αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου επιστρέφει στην Εισαγγελία Πειραιά και αναλαμβάνει διάφορες υποθέσεις.

Παρότι το αρχικό του σχέδιο ήταν να τον κλείσει στη φυλακή, πλέον θέλει να τον σκοτώσει. Ο Δημήτρης όμως τον παγιδεύει και τον φέρνει στα όρια του.

Ο Καρέλλης πλέον δεν έχει επιλογή από το να τον σκοτώσει. Τον πυροβολεί στην πλάτη και ο εισαγγελέας πέφτει αναίσθητος στο έδαφος..

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό