ΠΑΜΘ: Διοργανώνει την «2η Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας» με πληθώρα εκδηλώσεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες-Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα

ΠΑΜΘ: Διοργανώνει την «2η Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας» με πληθώρα εκδηλώσεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες-Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα

Ο Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστος Μέτιος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικών Πολιτικών και Πολιτισμού Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, κ. Αριστείδης Μωυσιάδης, και η Γενική Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Ανατ.
Μακεδονίας και Θράκης  έχουν την τιμή και την χαρά να σας προσκαλέσουν στη «2η Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας», στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Δημ. Υγείας και Κοιν. Μέριμνας», που θα διεξαχθεί από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023, στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης και θα πλαισιώνεται από εκδηλώσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
Την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων της «2ης Εβδομάδας Ψυχικής Υγείας» θα κηρύξει ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βαρτζόπουλος Δημήτριος, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, που θα γίνει στην πόλη της Δράμας Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10:30 π.μ., στο Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου της Π.Ε. Δράμας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Η παρουσία σας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η εν λόγω δράση αποτελεί μια μοναδική προσπάθεια διασύνδεσης και διαλόγου των φορέων ψυχικής υγείας και κοινωνικής υγείας της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας έχει ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΜΘ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό