Πανελλήνια πρωτιά για το 4ο ΠΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης στο 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας

Πανελλήνια πρωτιά για το 4ο ΠΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης στο 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας

Η Κινηματογραφική ομάδα του Πρότυπου Επαγγελματικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης δημιούργησε το δικό της Τηλεοπτικό κοινωνικό Σποτ και κατέκτησε την 1η θέση στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας «Οδική Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη» που διοργάνωσε η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Οι μαθητές επιδίωξαν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη σχετικά με τη χρήση ζώνης μέσα στο αυτοκίνητο, συνδέοντας την οδική ασφάλεια με το πανανθρώπινο δικαίωμα στη ζωή και την προσωπική ασφάλεια.

Επιπλέον, θέλησαν να τονίσουν τη σημασία της εκπαίδευσης των παιδιών από μικρή ηλικία, ώστε μεγαλώνοντας η χρήση ζώνη ασφαλείας να γίνει τρόπος ζωής.

Το τηλεοπτικό σποτ θα προβληθεί στο πλαίσιο ενημερωτικών-πολιτιστικών εκπομπών από την Εκπαιδευτική Τηλεόραση και τα διαδικτυακά κοινωνικά δίκτυα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» και θα έχει τη δυνατότητα μελλοντικής προβολής από την ΕΡΤ τις περιόδους προ των εορτών των Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς και του Πάσχα, ενώ θα κοσμήσουν ειδική έκδοση του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».

Το βραβείο αφιερώνεται στον αγαπημένο συνάδελφο και δάσκαλο Δημήτρη Τσιακιρούδη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό