Πάνοπλος στο «καυτό» ΔΑΚ Κομοτηνής ο Πανθρακικός κόντρα στην Προσοτσάνη για την πολυπόθητη άνοδο

Πάνοπλος στο «καυτό» ΔΑΚ Κομοτηνής ο Πανθρακικός κόντρα στην Προσοτσάνη για την πολυπόθητη άνοδο

Το σημαντικότερό του αγώνα την τελευταία πενταετία μετά την πτώση του το 2017 από τις Εθνικές κατηγορίες στα ερασιτεχνικά θα σώσει ο Πανθρακικός σε ένα γεμάτο με σχεδόν 4000 κόσμο ΔΑΚ Κομοτηνής κόντρα στην Προσοτσάνη Δράμας για την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.

Ο Πανθρακικός με 10 βαθμούς παίζει για δυο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) ανεξάρτητα του αγώνα στην Χαλάστρα του Καμπανιακού με τον Ιπποκράτη, σε αντίθεση με τους Δραμινούς που παίζουν μόνο για τη νίκη, εκτός εάν και τα δυο ματς σε Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη λήξουν ισόπαλα.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης δεν θα έχει καμιά απουσία στην αποστολή πλην του τραυματία εδώ και καιρό Δραγανίδη, σε αντίθεση με τους Δραμινούς που θα έχουν και αρκετό κόσμο μαζί τους, αλλά δεν θα έχουν στην αποστολή τον Γεωργιάδη, ενώ αμφίβολος είναι ο Ευκαρπίδης.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Κασκαντάμης, Κεχαγιάς, Σοφούλης, Αρετάς, Γκουντάκης, Καλογρανάς, Αντωνιάδης, Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Σμάλης, Χακάν, Γιαννακιτσίδης, Γκουτσίδης, Τσώλας, Λειβαδιώτης, Σπυριάδης, Σοπιαδης, Μπεναβελης, Σπηλιωτόπουλος, Τζελέπης, Φουρλατάρας, Βάσκος, Ερκάν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό