Πανθέοι: Ο Μανιάτης αποφασίζει να στραφεί εναντίον του Μαρμάρη

Πανθέοι: Ο Μανιάτης αποφασίζει να στραφεί εναντίον του Μαρμάρη

0 Ανδρέας εξομολογείται όσα τον βασανίζουν στον Λουκά.

Από την άλλη, η Σεβαστή μαθαίνει τις προθέσεις της Μάρμως και τρομοκρατείται, ενώ λίγο μετά η απουσία της από το σπίτι προκαλεί αναστάτωση στη Χρυσοστόμη. Παράλληλα, ο Μανιάτης αποφασίζει να στραφεί εναντίον του Μαρμάρη και να δώσει τέλος στη συνεργασία τους.

Το σχέδιο του Μαρμάρη για την επίθεση στις αποθήκες προχωράει κανονικά και ο μικρός Σπάρος αναγκάζεται να συμμετάσχει, χωρίς η Νίνα να γνωρίζει το παραμικρό. Παράλληλα, ο Ανδρέας, φορτισμένος από τις επιβεβαιωμένες πλέον υποψίες του, ξεσπά και για πρώτη φορά εξομολογείται στον Λουκά όλα όσα συμβαίνουν και τον βασανίζουν.

Η απουσία της Σεβαστής προκαλεί ανησυχία στη Χρυσοστόμη ίδια ώρα, έντρομη, η Σεβαστή μαθαίνει τις αληθινές προθέσεις της Μάρμως και την απόφασή της να εγκαταλείψει τον Ανδρέα για χάρη του Κίτσου. 0 Στάθης, τώρα, προσπαθεί να καταλάβει ποια σχέση μπορεί να είχε ο πατέρας του, στο παρελθόν, με τον Φάνη και την εταιρεία του. Την επόμενη μέρα, ο Κίτσος συναντιέται με τον πατέρα του και ζητάει να μάθει ποια ήταν τα πραγματικά αίτια που τον έκαναν να εγκαταλείψει την οικογένειά του και να εξαφανιστεί για τόσα χρόνια. Την ίδια στιγμή, η Πέλλα ανησυχεί για τον Μαρμάρη και θέλει να μάθει τι ακριβώς σχεδιάζει. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Νίνα και ο Λουκάς ετοιμάζουν μια έκπληξη για τον μικρό Σπάρο ώστε να γιορτάσουν μαζί του την επίσημη έγκριση της υιοθεσίας του. Μια έκρηξη, όμως, στις αποθήκες της.

Οι τραγικές εξελίξεις μετά την έκρηξη στις αποθήκες του Φάνη παγώνουν για την ώρα τα σχέδια της Μάρμως να εξομολογηθεί τα πάντα στον Ανδρέα και να μείνει με τον Κίτσο. Παράλληλα, η απουσία της Σεβαστής από το σπίτι του Ανδρέα κάνει τη Χρυσοστόμη να ανησυχεί πως κάτι περίεργο συμβαίνει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό