Παραιτήθηκε από την προεδρία του ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ Ο Αλέξανδρος Τσαπέκος

Παραιτήθηκε από την προεδρία του ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ Ο Αλέξανδρος Τσαπέκος

«Όσα είχα να προσφέρω τα έδωσα, προσπάθησα να μην παρεκκλίνω στο ελάχιστο από τα συνδικαλιστικά και ηθικά μου καθήκοντα» το μήνυμα του

Οι Χρήστος Κουκάκης και Γιάννης Γκαντής, νέος πρόεδρος και γενικός γραμματέας αντίστοιχα του Συλλόγου

Την αποχώρησή του από την Προεδρία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης, θέση την οποία υπηρέτησε για 24 συνολικά χρόνια, ανακοίνωσε χθες, ο  Αλέξανδρος Τσαπέκος.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. του. Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης ο κ. Τσαπέκος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου, ενώ έως και τις προσεχείς εκλογές που αναμένονται έως το τέλος του προσεχούς Νοέμβρη, ομοφώνως την θέση του καταλαμβάνει ο μέχρι πρότινος γραμματέας του Συλλόγου Χρήστος Κουκάκης, την θέση του οποίου επίσης καταλαμβάνει ο Γιάννης Γκαντής.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΝΠΔΔ

Αγαπητοί μου συνάδελφοι  και αγαπητοί   μου συμπολίτες !

Μετά από την  εικοσιτετραετή (24) μου  θητεία στο τιμόνι του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης ΝΠΔΔ , την οποία θεωρώ υπεραρκετή   για να πω ότι ολοκλήρωσα τον κύκλο μου ως Πρόεδρος και   όσα  είχα να προσφέρω  πιστεύω ότι τα έδωσα , σας κάνω γνωστό ότι υπέβαλα την παραίτησή μου  από το αξίωμα του Προέδρου του Φ. Σ. Ροδόπης ΝΠΔΔ και παραμένω ως απλό μέλος του ΔΣ  !

Η παραίτησή μου αυτή  έγινε καθαρά με  κριτήριο την ανανέωση,  και μόνο , σε μια στιγμή  που το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΣ Ροδόπης  πλέον έφτασε να απαρτίζεται  από νέους και αξιόλογους συναδέλφους , οι οποίοι πιστεύω ακράδαντα ότι επάξια μπορούν να συνεχίσουν το έργο και να το πάνε ακόμη  ψηλότερα, αρχής γενομένης  από τις εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Νοέμβριο !

Δηλώνω πως υπηρέτησα με τη ψυχή μου το αξίωμα του Προέδρου και είμαι χαρούμενος που αυτή τη στιγμή υπάρχει, ίσως το καλύτερο  μέχρι σήμερα ,  κλίμα σύμπνοιας και συνεννόησης εντός του  ΔΣ !

Θα είμαι πάντα δίπλα  στον Σύλλογο και στους συναδέλφους μου  , όπου και όποτε  χρειαστούν τη βοήθειά μου!

 Ευχαριστώ  την επί 12 χρόνια Αντιπρόεδρο μας  κ. Γουλδέν  Χουσείνογλου   , τον επί 6 χρόνια  Γραμματέα  μας κ Χρήστο Κουκάκη , τον ταμία κ Ισμαήλ Σαρή Σακάλ , και τα μέλη του ΔΣ  την  κ.  Ζωή Τσαπέκου , κ.Γιάννη Γκαντή , κ. Ματίνα Ζούμα, κ. Κική Κάρρα   και την κ. Νεσέ Μουρτεζά , που στάθηκαν  αρωγοί στη χάραξη  της συνδικαλιστικής , της επαγγελματικής και της επιστημονικής μας πορείας  στον τόπο μας !

Δεν ξεχνώ όμως και τα δεκάδες  υπόλοιπα μέλη των οκτώ  ( 8 ) Διοικητικών Συμβουλίων της θητείας μου !! Τους ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία και για την προσπάθειά τους  στην  επίτευξη των στόχων  μας  ! Και η χαρά μου είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν αναλογίζομαι πως όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να είμαστε  μια  συνδικαλιστική ομάδα χωρίς  κομματικούς και θρησκευτικούς  διαχωρισμούς   !

Όλοι μαζί  ενωμένοι σε μια γροθιά για την  προάσπιση της Δημόσιας Υγείας  και της Φαρμακευτικής Επιστήμης !

Ευχαριστώ τους  συναδέλφους   μου Φαρμακοποιούς  της Ροδόπης που  μου εμπιστεύτηκαν  όλα αυτά τα 24 χρόνια να τους εκπροσωπώ  και είμαι σίγουρος ότι θα θυμούνται ότι πραγματικά έδωσα μάχες  στον τομέα των διεκδικήσεων   και  δούλεψα χωρίς να παρεκκλίνω  στο ελάχιστο από τα συνδικαλιστικά αλλά και από τα ηθικά μου καθήκοντα.

Και πάντα με γνώμονα το δίκιο τους  ! Σε συνδυασμό βέβαια  και με τα συμφέροντα και τις ανάγκες των ασθενών μας !

Δεν υπολόγιζα ποτέ τον χρόνο που έκλεβα καθημερινά από την προσωπική μου και την επαγγελματική μου ζωή . Σχεδόν πάντα έδινα προτεραιότητα στην επίλυση των θεμάτων του Συλλόγου και μετά έβλεπα τα δικά μου !

Τέλος σας ενημερώνω ότι μετά την παραίτησή μου,  το Διοικητικό  Συμβούλιο, στη συνεδρίασή του την Παρασκευή  9.9.2022,   εξέλεξε νέο Πρόεδρο  τον  κ. Κουκάκη Χρήστο, μέχρι σήμερα Γραμματέα του Συλλόγου , και νέο Γραμματέα  τον κ. Γιάννη Γκαντή  ,  τους  οποίους  τους συγχαίρω και τους  εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους , όπως  και να έχουν πολλές δυνάμεις και αντοχές ώστε να αντιμετωπίσουν  τα δύσκολα και  να οδηγήσουν ,μαζί με τα υπόλοιπα μέλη , τον Σύλλογό μας  σε νέες επιτυχίες   !

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Τσαπέκος

Φαρμακοποιός

Ίασμος  Ροδόπης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό