Παράταση Αιτήσεων για τη δράση του ΣΕΓΕ «#Her_Research» έως 15 Φεβρουαρίου 2024

Παράταση Αιτήσεων για τη δράση του ΣΕΓΕ «#Her_Research» έως 15 Φεβρουαρίου 2024

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – ΣΕΓΕ ανακοινώνει με χαρά ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη δράση “#Her_Research” παρατείνεται έως την 📆Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024.

🙏Μετά την θερμή ανταπόκριση και τον υψηλό αριθμό συμμετοχών, αποφασίσαμε να παραχωρηθεί επιπλέον χρόνος στις ερευνήτριες που ενδιαφέρονται, προκειμένου να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.

👩‍🔬Αυτή η παράταση δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερες επιστήμονες και ερευνήτριες να αναπτύξουν και να προωθήσουν τις ιδέες τους στον επιστημονικό χώρο.💡

📲Προσκαλούμε, επομένως, όλες τις ενδιαφερόμενες γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της έρευνας να χρησιμοποιήσουν αυτήν την πρόσθετη περίοδο για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

🎯Στόχος του “Her_Research” είναι η ενδυνάμωση των γυναικών ερευνητριών σε θέματα τεχνογνωσίας, την πρόσβασή τους στη χρηματοδότηση, καθώς και τη διευκόλυνση της δικτύωσής τους στον επιχειρηματικό κόσμο, η δράση «#Her_Research», επιβραβεύει καινοτόμες ιδέες, υπηρεσίες και προϊόντα.

📌Η Πρόεδρος του ΣΕΓΕ, κα.Αποστολίνα Τσαλταμπάση σχολίασε: “Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεχίζουμε αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία που υποστηρίζει και ενισχύει τη συμμετοχή των γυναικών στην επιστημονική κοινότητα. Καλούμε όλες τις ενδιαφερόμενες να συμμετάσχουν και να μοιραστούν τις ιδέες τους μαζί μας”.
Υποβολή αιτήσεων: https://forms.office.com/e/YeiUTu56Sr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό