Παρουσίασε τις προτάσεις του για την προεδρία της ΕΠΣ Θράκης ο Μιχάλης Κακουλίδης

Παρουσίασε τις προτάσεις του για την προεδρία της ΕΠΣ Θράκης ο Μιχάλης Κακουλίδης

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του υποψήφιου για πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μιχάλη Κακουλίδη, το απόγευμα της Παρασκευής στην μεγάλη αίθουσα του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης απέναντι από το σπαθί.

Υπό την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων της Θράκης, παρουσίασε τις προτάσεις και ιδέες του που αφορούσαν κυρίως την ορθότερη διαχείριση των οικονομικών της Ένωσης αλλά και οικονομικών κινήτρων για όλους του συλλόγους, ενώ κατηγόρησε ευθέως τον Μάνο Γαβριηλίδη για απόκρυψη εσόδων κυρίως από το Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στο Ραδιοφωνικό Σταθμό και προσπάθεια να αφήσει «κάτω από το χαλί» τις ερχόμενες εκλογές στις 2 Φεβρουαρίου, λειτουργώντας «σαν… μαφία», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Χαρακτηριστικά, μερικές από τις προτάσεις που παρουσίασε και συζητήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, ήταν:

 1. Δημιουργία παιδικών πρωταθλημάτων Κ14 και Κ10 εθελοντικά. Όσες
 2. Ισόποσες οικονομικές βοήθειες σε όλες τις ομάδες κάθε Σεπτέμβριο από τα αποθέματα του προηγούμενου οικονομικού έτους, ως βάση τα 1.000 ευρώ ανά σύλλογο.
 3. Κεντρική συμφωνία με το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής για την κάλυψη στην παροχή ιατρική κάλυψης όλων των αγώνων με οικονομικό όφελος 500 ευρώ το χρόνο ανά σύλλογο.
 4. Νομική και λογιστική υποστήριξη των ομάδων μέσω του γραφείου της ΕΠΣ με οικονομικό όφελος τουλάχιστον 300 ευρώ τη σεζόν ανά ομάδα.
 5. Μεγάλη κεντρική συμφωνία με εργοστάσιο πλαστικών στη ΒΙΠΕ για δωρεάν παροχή μπογιάς και χάραξη γραμμών με οικονομικό όφελος τουλάχιστον 500 ευρώ ανά σεζόν.
 6. Διαφάνεια και εξυγίανση την λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του ραδιοφωνικού σταθμού με με οικονομικό όφελος για τον ετήσιο απολογισμό τουλάχιστον 20.000 ευρώ.
 7. Ισχυρή παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση με θέμα την οικονομική ενίσχυση των ομάδων για έξοδα μετακίνησης 1000 ευρώ ανά σεζόν καθώς το επιτάσσει ο κανονισμός λειτουργίας των δήμων.
 8. Δωρεάν παροχή εντύπων για μεταγραφές ποδοσφαιριστών έως 10 ανά μεταγραφική περίοδο με οικονομικό όφελος των ομάδων 60 ευρώ ανά σεζόν.
 9. Θέσπιση οικονομικού κινήτρου για την ομάδα της χρονιάς που δεν θα δεχθεί κόκκινη κάρτα σε όλη τη σεζόν, ύψους 1.000 ευρώ.
 10. Δημιουργία επιτροπής με συμμετοχή εκπροσώπου των ομάδων και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών για αντιμετώπιση σοβαρών τραυματισμών που χρειάζονται επέμβαση σε νοσοκομείο και οικονομική κάλυψη αυτών.
 11. Οργάνωση και εκτέλεση δύο εκδηλώσεων ανά έτος. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας Κ25 με δημοφιλή ομάδα και μια συναυλία με δημοφιλή καλλιτέχνη για αύξηση των εσόδων κάθε Σεπτέμβριο.
 12. Απαλλαγή εκδήλωσης για το πατροπαράδοτο έθιμο της βασιλόπιτας με λιτή εκδήλωση και εξοικονόμηση τουλάχιστον 3.000 ευρώ. Κάθε τυχερή ομάδα που έχει το φλουρί θα λαμβάνει 500 ευρώ.
 13. Κεντρική χορηγία με εταιρία αθλητικών ειδών με μεγάλη έκπτωση σε αγορές ρούχων και μπάλες.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό