Παρουσίαση επίσημης εφαρμογής Δήμου Κομοτηνής για κινητά τηλέφωνα iOS και Android

Παρουσίαση επίσημης εφαρμογής Δήμου Κομοτηνής για κινητά τηλέφωνα iOS και Android

Το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου θα γίνει η παρουσίαση της επίσημης εφαρμογής του Δήμου Κομοτηνής στον αύλειο χώρο του Τσανάκλειου Μεγάρου.

Η εφαρμογή που έχει κατασκευαστεί είναι ένα πολυεργαλείο, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα apps δήμων – όπου αποτυπώνεται συνήθως ο ιστότοπος του δήμου εν είδει εφαρμογής – και προσφέρεται τόσο στους δημότες όσο και στους επισκέπτες του Δήμου Κομοτηνής για να τους συντροφεύει στην καθημερινή τους διάδραση με τον δήμο.

Η εφαρμογή αξιοποιεί όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των σύγχρονων smartphones, συνεργάζεται με ένα ολοκληρωμένο backoffice για την υποστήριξη των λειτουργιών της, ενώ συντηρείται και αναβαθμίζεται – επεκτείνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες και βελτιώσεις.

Στην αρχική της έκδοση προσφέρει ειδοποιήσεις για διάφορες θεματικές ενότητες από τον Δήμο Κομοτηνής, αιτήματα καθημερινότητας και πλήρες, διαδραστικό ημερολόγιο εκδηλώσεων. Τους επόμενους μήνες θα εμπλουτιστεί με νέες λειτουργίες, όπως ειδοποίηση για έκτακτα συμβάντα, δημοσκοπήσεις και πρόσκληση – συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις.

Η εφαρμογή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, τα οποία όσο είναι εφικτό δεν αποστέλλονται από την εφαρμογή, ενώ αυτά που αποστέλλονται για την εκτέλεση των υπηρεσιών που προσφέρει είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τις επιταγές του GDPR (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων).

Silver_Promo tease

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό