Παρουσίαση του συνδυασμού «Μαζί για την Αλλαγή» στην Κομοτηνή και ομιλία του Επικεφαλής Δαμιανού Καγγελίδη (fotos- video)

Παρουσίαση του συνδυασμού «Μαζί για την Αλλαγή» στην Κομοτηνή και ομιλία του Επικεφαλής Δαμιανού Καγγελίδη (fotos- video)

Στο ξενοδοχείο Χρήστος & Εύη στην Κομοτηνή παρουσιάστηκε ο συνδυασμός «Μαζί για την Αλλαγή», προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ  με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Δαμιανό Καγγελίδη.

Τον υποψήφιο περιφερειάρχη προλόγισε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ροδόπης Νότης Χαραλαμπίδης, ενώ εναρκτήρια ομιλία απηύθυνε ο βουλευτής Ροδόπης του κόμματος Ιλχάν Αχμέτ που δήλωσε αισιόδοξος για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα της παράταξης.

Στην πολιτική ομιλία ο Δαμιανός Καγγελίδης, άσκησε έντονη κριτική στη Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ. Στην εισαγωγική του τοποθέτηση χαρακτήρισε ως τον τελευταίο περιφερειάρχη ΑΜΘ με σημαντικό έργο τον Άρη Γιαννακίδη, που ήταν παρών στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση επίσης είναι παρόντες και θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ροδόπης, ενώ με την παρουσία τους δηλώνουν τη στήριξή τους στον υποψήφιο περιφερειάρχη ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής, δημοτικοί σύμβουλοι από Κομοτηνή και γειτονικούς Δήμους.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό