Παρουσίαση του βιβλίου “Μια ζωή- Το ημερολόγιο 2 παιδιών” του Κομοτηναίου Ιωακείμ Ιωακειμίδη στη Θεσσαλονίκη

Παρουσίαση του βιβλίου “Μια ζωή- Το ημερολόγιο 2 παιδιών” του Κομοτηναίου Ιωακείμ Ιωακειμίδη στη Θεσσαλονίκη

Η παρουσίαση του βιβλίου του Κομοτηναίου ηθοποιού και συγγραφέα Ιωακείμ Ιωακειμίδη  “Μια Ζωή –Το ημερολόγιο δύο παιδιών”, από τις εκδόσεις “Πρατηρητής Θράκης” πραγματοποιείται  στον χώρο του βιβλιοπωλείου “Μεσιέ Σαρλό” (Γιάννη Αγγέλου 3, Χαριλάου Θεσσαλονίκη), τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 19:00.

Για το βιβλίο μιλούν οι: Ζαχαρούλα Ζεχίρη, χορογράφος, παιδαγωγός με ειδίκευση στην Παιδοψυχολογία με μεταπτυχιακό τίτλο «Οι τέχνες στην εκπαίδευση»,  Μαρία-Νεφέλη Νταντουρή, σκηνοθέτης, πτυχιούχος Πληροφορικής του ΑΠΘ και Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Επικοινωνίας από το Mälardalen University, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν η θεατρολόγος Ραφαηλία Γενήουστα και ο ίδιος ο  συγγραφέας Ιωακείμ Ιωακειμίδης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μπορεί να μη γνωρίζεις το όνομά μου, αλλά έχει τελικά τόση σημασία; Χιλιάδες παιδιά σαν εμένα γράφουν κάθε μέρα το δικό τους ημερολόγιο. Τη δική τους ιστορία,
το δικό τους παραμύθι. Λες και κάποιος τα έστειλε να παλέψουν με τα θηρία, να
επιζήσουν και μετά να ξαναγράψουν το παραμύθι από την αρχή. Να το γράψουν για αυτούς που δεν πρόλαβαν ή για αυτούς που ακόμα φοβούνται να το κάνουν.

Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Ιωακείμ Ιωακειμίδης γεννήθηκε το 1999. Μεγάλωσε στην Κομοτηνή και ζει στην Αθήνα όπου και σπούδασε μουσικό θέατρο και υποκριτική.

  • Είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής και έχει στην κατοχή του πτυχία
  • αρμονίου και θεωρίας μουσικής.
  • Ασχολείται με την υποκριτική, τη σκηνοθεσία, τη θεατρική γραφή, τη μουσική, το
  • τραγούδι και τον χορό.
  • Το «Μία Ζωή – Το ημερολόγιο δύο παιδιών», που γράφτηκε για να φωτίσει το
  • σκοτεινό παρελθόν των δυο ηρώων του θεατρικού του έργου «Μία Ζωή | η μαρτυρία δύο παιδιών», είναι η πρώτη συγγραφική του απόπειρα σε μη θεατρικό κείμενο.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό