Πασχαλίδης: Το σκάφος «ΠΕΤΡΑΚΗΣ» αναμένεται να έρθει στο λιμάνι Καβάλας

Πασχαλίδης: Το σκάφος «ΠΕΤΡΑΚΗΣ» αναμένεται να έρθει στο λιμάνι Καβάλας

Στο πλαίσιο του συνεχούς ενδιαφέροντος για την έλευση στην Καβάλα του πυροσβεστικού σκάφους «ΠΕΤΡΑΚΗΣ», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης, συναντήθηκε με τον νέο αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αλέξιο Ράπανο.  Αφού συνεχάρη τον αρχηγό για την ανάληψη των καθηκόντων του, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της έλευσης του σκάφους από την Θεσσαλονίκη στην Καβάλα. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, έγινε συζήτηση επί του συγκεκριμένου θέματος και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ενημέρωσε τον βουλευτή Καβάλας, ότι θα γίνουν μικρές παρεμβάσεις συντήρησης του κτηρίου που παραχωρήθηκε στην χερσαία ζώνη του λιμανιού «απόστολος Παύλος», για την στέγαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας λιμένα Καβάλας.

Το σκάφος «ΠΕΤΡΑΚΗΣ» αναμένεται να έρθει στο λιμάνι Καβάλας εντός του επόμενου διμήνου και η στελέχωσή του θα γίνει μέσω εσωτερικών μετατάξεων.

Ακόμα, ο Γιάννης Πασχαλίδης επανέλαβε το αίτημα για την δημιουργία Διεύθυνσης Πυροσβεστικής στην Θάσο (Λιμένα), καθώς και μόνιμου Πυροσβεστικού Κλιμακίου στα Λιμενάρια: «Είμαι ιδιαιτέρως ικανοποιημένος από την συνάντηση που είχα με τον νέο αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την δέουσα προσοχή που επέδειξε για όλα τα ζητήματα που του εξέθεσα. Έχω δώσει μεγάλο αγώνα για την μετακίνηση του πυροσβεστικού πλοίου «ΠΕΤΡΑΚΗΣ» στο λιμάνι Καβάλας, λόγω των αυξημένων αναγκών της περιοχής μας για πυροπροστασία. Πολύ σύντομα, το πλοίο θα είναι κοντά μας».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό