Πάτρα: Επεισόδιο σε καφετέρια με τη μητέρα των τριών κοριτσιών

Πάτρα: Επεισόδιο σε καφετέρια με τη μητέρα των τριών κοριτσιών

H τοπική εφημερίδα «Πελοπόννησος» έφερε στο «φως» μία άγνωστη ιστορία που εκτυλίχθηκε πριν από χρόνια με μία πρώην σύντροφο του πατέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Μία ιστορία που φαίνεται πως άνοιξε μια κόντρα και με την νυν σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

 

 

Ένα ακόμα επεισόδιο αυτής της κόντρας έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως αναφέρει το pelop.gr.

 

Σύμφωνα με τη μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, η ίδια βρισκόταν σε καφετέρια μαζί με φίλες της. «Πέρασε η Ρούλα, στην αρχή δεν την γνώρισα, με κοιτάζει και περνώντας δίπλα μου, φωνάζει δυνατά… «να δώσουμε στην π… 500 ευρώ άμα της λείπουν». Ξεροκαταπίνω, δεν δίνω σημασία γιατί ήμουν με την παρέα μου, αλλά μετά από μισή ώρα προσπαθώντας να φύγω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, ξανά περνάει δίπλα μου και λέει…«μη σου γ… κα…». Πριν καν προλάβω να αντιδράσω είχε απομακρυνθεί. Όσοι ήταν στην παρέα μου έρχονται μάρτυρες για να πιστοποιήσουν το συμβάν».

 

Μία διαφορετική εκδοχή έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Πριν δύο ημέρες, το Σάββατο, κατέβαινα τον δρόμο του σπιτιού μου για να παραλάβω ένα δέμα και περνώντας μπροστά από ένα καφενείο, καθόταν η μητέρα της κοπέλας. Την άκουσα να λέει «αυτή είναι». Γυρνώντας προς το σπίτι λίγα λεπτά μετά, μας είδε, γιατί ήμουν μαζί με την αδελφή μου, μπήκε στο αυτοκίνητο της εταιρείας της, μαζί με μια άλλη γυναίκα, μας ακολούθησαν μέχρι το στενό του σπιτιού μου. Βγήκαν από το αυτοκίνητο, μας πλησίασαν προσπαθώντας να μας προκαλέσουν. «Αυτή είναι η καταραμένη», είπε για εμένα απευθυνόμενη στη φίλη της. Εγώ δεν αντέδρασα, ούτε η αδελφή μου και μπήκαμε στο σπίτι μας».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό