Πάτρα: «H μητέρα ρωτούσε αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια των νοσοκομείων»

Πάτρα: «H μητέρα ρωτούσε αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια των νοσοκομείων»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα και συγκεκριμένα σχετικά με τη νοσηλεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει νοσηλεύτρια της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου στο Ρίο, η οποία υποστηρίζει ότι ρωτήθηκε από τη μητέρα των τριών παιδιών αν τα δωμάτια νοσηλείας είχαν κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News.

Η μητέρα μάλιστα, έχει παραδεχθεί πως έκανε τη συγκεκριμένη ερώτηση, καθώς – όπως έχει υποστηρίξει – ανησυχούσε μήπως κλαπούν τα προσωπικά της αντικείμενα και συγκεκριμένα οι φορητοί της υπολογιστές.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να αποκάλυψε η νοσηλεύτρια, η συγκεκριμένη ερώτηση έγινε κατά την περίοδο που είχε ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού και δεν επιτρέπονταν επισκέπτες στους θαλάμους.

Παράλληλα, η γυναίκα ανέφερε πως η ερώτηση δεν έγινε όταν εισήχθη η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο – αλλά κάποιες ημέρες αργότερα – ενώ όλα τα επεισόδια έγιναν μετά από την αρνητική απάντηση της νοσηλεύτριας, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό