Πάτρα: Οι απειλές της μητέρας προς την παιδοψυχολόγο που ανέλυσε τη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Οι απειλές της μητέρας προς την παιδοψυχολόγο που ανέλυσε τη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας

Η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινή γνώμη που αναζητά απαντήσεις. Τα τελευταία 24ωρα, μεγάλη συζήτηση γίνεται γύρω από κάποιες ζωγραφιές που είχε κάνει η μικρή Τζωρτζίνα.

H ανάλυση της παιδοψυχολόγου Χριστίνας Μπογιατζή στην ζωγραφιά της μικρής Τζωρτζίνας προκάλεσε την «έκρηξη» της μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η ζωγραφιά διέρρευσε τη νύχτα της Πέμπτης από τον ερευνητή – δημοσιογράφο Χάρη Φλουσκούνη (Χάρης Βεραμόν), που έκανε εκπομπή στο «space» με τη συμμετοχή άνω των 2.000 ατόμων, μεταξύ αυτών και πολλών Πατρινών. Στο διαδικτυακό «πάνελ», κάποια στιγμή εμφανίστηκε η κα Μπογιατζή, η οποία έκανε ανάλυση της ζωγραφιάς του παιδιού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, η μητέρα της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, έστειλε μηνύματα στην κα Μπογιατζή και την απείλησε με μήνυση, ενώ με έντονο ύφος την κάλεσε να μην ασχοληθεί ξανά με τα παιδιά της, με τη φράση «ποια είσαι εσύ που ερμηνεύεις τη ζωγραφιά του παιδιού μου και πού ξέρεις ποια χρονική στιγμή την έκανε;».

Το γεγονός γνωστοποιήθηκε στο κοινό και αρκετοί αντέδρασαν. Η επιστήμονας, ωστόσο, επιμένει στην άποψη και ανάλυση που έκανε, παρά τις απειλές της κα Πισπιρίγκου.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» μίλησε με την παιδοψυχολόγο και επιβεβαίωσε τα μηνύματα που της έστειλε η μητέρα των τριών κοριτσιών. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε το ακριβές περιεχόμενό τους.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι η επίμαχη ζωγραφιά «έγινε με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας και ότι ο άγγελος… είναι η ίδια η μητέρα».

Η παιδοψυχολόγος τονίζει όμως πως «δεν είναι δυνατόν ένα παιδί να ζωγραφίζει ως άγγελο τη μαμά του όταν αυτή ζει».

Η ανάλυση της παιδοψυχολόγου για τη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό