Πάτρα – Πατέρας Μάνου: «Η Ρούλα είχε εμμονή με το Μάνο – Τρία παιδιά περιμένουν δικαίωση»

Πάτρα – Πατέρας Μάνου: «Η Ρούλα είχε εμμονή με το Μάνο – Τρία παιδιά περιμένουν δικαίωση»

Το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα δεν έχει τέλος με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη λύνει τη σιωπή του και μιλά για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα λέγοντας ότι δεν έχει καμιά επαφή με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Τόσο καιρό ακούμε τις συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, τους τσακωμούς. Είναι ασέβεια. Τρία παιδιά περιμένουν τη δικαίωση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Τζωρτζίνα για αρκετό καιρό είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπείες. Πολλές φορές η Ρούλα ζητούσε από τους γιατρούς να βιντεοσκοπούν τις ασκήσεις που έκανε. Μάλιστα τους έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο. Μου είχε στείλει αυτά τα βίντεο και σε μένα»

Ωστόσο, εξήγησε και τους λόγους που τραβούσε συνέχεια βίντεο την 9χρονη Τζωρτζίνα, εικάζοντας ότι το έκανε για να κρατάει δίπλα της τον Μάνο και να μην φύγει. «Τραβούσε συνεχώς βίντεο την Τζωρτζίνα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί κάνει κάτι τέτοιο, όμως σκέφτηκα μητέρα είναι νοιάζεται για το παιδί της. Όμως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο, κατάλαβα ότι έγραφε βίντεο για να του τα στέλνει. Για να τον έχει συνέχεια δίπλα τους» κατέληξε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

newsit.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό