Πάτρα: Τα πρώτα της λόγια της Ρούλας στους αστυνομικούς – Εξετάζεται ο ρόλος ακόμη δύο προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Τα πρώτα της λόγια της Ρούλας στους αστυνομικούς – Εξετάζεται ο ρόλος ακόμη δύο προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Τι της είπαν για να τους ακολουθήσει – Πώς απάντησε η 33χρονη που σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατος της κόρης της Τζωρτίνας

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας». Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατος της κόρης της Τζωρτίνας. στους αστυνομικούς που την πήραν από το σπίτι της στην Πάτρα το απόγευμα της Τετάρτης και τελικά την οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα. Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ο ρόλος ακόμη δύο προσώπων για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, θα εξεταστεί ο ρόλος συγγενών της μητέρας, σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης.

Επίσης, εξετάζεται αν έχει προκληθεί με τον ίδιο τρόπο και το άλλο καρδιακό επεισόδιο που οδήγησε στην εγκεφαλική βλάβη που υπέστη η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021. Σημειώνεται ότι πρόκειται για μια περίοδο που η σχέση του ζευγαριού ήταν ιδιαίτερα διαταραγμένες. Και τότε, η 9χρονη είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή κάτω από τις ίδιες συνθήκες.
Για τις εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας μίλησε στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ η Τατιάνα Στεφανίδου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του T-live, η οποία όλο αυτό το διάστημα έχει καταπιαστεί με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είπε χαρακτηριστικά:

«Γνωρίζαμε πολλά πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα φαίνεται να παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος στις 5.30 το απόγευμα. Ένα τζιπ με μαύρα φιμέ τζάμια σταμάτησε έξω από το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου, ένα σπίτι που δεν ανήκει στην οικογένεια.

Ένα σπίτι που ανήκει σε μία γυναίκα άτεκνη που έφυγε από τη ζωή, και με την οποία είχαν από ό,τι φαίνεται με την κα Πισπιρίγκου κάποιου είδους διενέξεις. Από εδώ και πέρα ενδεχομένως να ερευνηθεί. Επιβιβάστηκε η κα Πισπιρίγκου στο αυτοκίνητο μαζί με τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες πρώτα στη ΓΑΔΑ και μετά στην Εισαγγελία.

Ένας γιατρός από την Πάτρα, ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος που λατρεύει τα παιδιά και εργάζεται στη ΜΕΘ μεγάλου νοσοκομείου είχε αρχίσει πολύ νωρίς να υποψιάζεται τη γυναίκα αυτή. Ο άνθρωπος αυτός έκανε τα πάντα, πήρε τηλέφωνο μέχρι και το Χαμόγελο του παιδιού. Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Η αστυνομία προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να βρει στοιχεία για να δέσει την υπόθεση».

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό