Πάτρα – Θάνατος τριών παιδιών: Τι απάντησε μέσω του δικηγόρου της η 33χρονη μητέρα για τη μελανιά στο μάγουλο της Τζωρτζίνας

Πάτρα – Θάνατος τριών παιδιών: Τι απάντησε μέσω του δικηγόρου της η 33χρονη μητέρα για τη μελανιά στο μάγουλο της Τζωρτζίνας

Απαντήσεις σε ότι θέμα έχει προκύψει σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα δίνει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της.

Όπως φαίνεται η μητέρα των παιδιών έχει μία απάντηση για όλα όσα προκύπτουν. To πρωί μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ο δικηγόρος της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών Όθωνας Παπαδόπουλος.

 

Για την μελανιά στο μάγουλο της Τζωρτζίνα

Αναφορικά, με τη μελανιά στο αριστερό μάγουλο της Τζωρτζίνας που φέρεται να είχε δει ο Μάνος Δασκαλάκης, ο δικηγόρος απαντά πως είναι ενήμερος σχετικά και το εν λόγω σημάδι δεν υπήρχε όσο το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και παρατηρήθηκε κατά τη διαδικασία ταφής του.

«Ο κ. Δασκαλάκης είχε διατυπώσει την απορία του για τη μελανιά και τότε και είχε λάβει απαντήσεις από τους ειδικούς» συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί ότι την αποκάλυψη για την μελανιά στην Τζωρτζίνα έκανε η εφημερίδα «Μπαμ» ενώ φιλοξενεί και δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη, που λέει ότι την είχε δει (την μελανιά) στην κηδεία της Τζωρτζίνας.

 

Για το φιαλίδιο με το αίμα

Σχετικά με το φιαλίδιο με το αίμα της 9χρονης που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε πως δεν έχει λάβει κάποια επίσημη πληροφόρηση και θα την αναζητήσει από τη Δευτέρα, ενώ χαρακτήρισε το γεγονός περίεργο.

Ο δικηγόρος διευκρίνισε πως η εντολέας του δεν έχει προβεί σε καμία δημόσια δήλωση την τελευταία εβδομάδα και προς μεγάλη της έκπληξη είδε εκπομπές να παραγάγουν κάποιες «υποτιθέμενες» δηλώσεις της.

 

Για το ενδέχομενο να αλλάξει δικηγόρο

«Η κ. Πισπιρίγκου διαψεύδει οποιαδήποτε δήλωσή της έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες» προσέθεσε.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως πέρα από μία επαφή που έγινε με τον κ. Κούγια δεν αλλάζει τίποτα σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση της 33χρονης.

Αναφορικά με την εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας και τη λήψη τριχών, ο δικηγόρος απάντησε πως υπάρχει ήδη ένα δείγμα με τρίχες το οποίο εάν ζητηθεί θα δοθεί.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό