Περιοδεία Κλιμακίων του ΚΚΕ στο Νομό Ροδόπης, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024

Περιοδεία Κλιμακίων του ΚΚΕ στο Νομό Ροδόπης, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024

Κλιμακώνοντας την προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές της 9 ης Ιουνίου, κλιμάκια της Τομεακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΚΕ περιοδεύουν καθημερινά σε ολόκληρο τον νομό Ροδόπης, σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και χωριά.
Συγκεκριμένα, με επικεφαλής τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Ιμπραήμ Κερατζή Ιμπράμ, κλιμάκιο περιόδευσε την Τετάρτη 8 Μαΐου στα χωριά Αγιοχώρι, Νέδα, Στροφή.

Μέσα από τις συζητήσεις με τον κόσμο αναδείχθηκαν τα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι, με το τεράστιο κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές στα αγροτικά προϊόντα για τους αγρότες, ιδιαίτερα τους καπνοπαραγωγούς, την ακρίβεια που τσακίζει το εισόδημα των λαϊκών οικογενειών, την μεγάλη ανεργία, παράγοντες που έχουν οδηγήσει χιλιάδες νέους να εγκαταλείψουν τα χωριά της Ροδόπης και να
μεταναστεύσουν στο εξωτερικό.

Από την μεριά του ο Ιμπραήμ Κερατζή Ιμπράμ ανέδειξε πως ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχουν ευθύνη για την κατάσταση που ζούμε γιατί προσπαθούν να πείσουν πως η ΕΕ υπερασπίζεται τα δικαιώματα των λαών την ώρα που όλα τα προβλήματα που ζούμε είναι αποτέλεσμα της ίδιας της πολιτικής της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων. Τόνισε πως το δίλλημα σε αυτές τις εκλογές είναι αν θα βγει ο λαός πιο δυνατός με ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ που αντιπαλεύει την πολιτική της ΕΕ ή αν θα ενισχυθούν τα κόμματα που πρωτοστατούν στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ.
Επίσης, την Κυριακή 12 Μαΐου πολυπληθές κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, Ιμπραήμ Κερατζή Ιμπράμ, βρέθηκε στα χωριά Αρσάκειο, Σάπες, Λύκειο, Έβρενο, Αρριανά. Στις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν σε καφετέριες και καφενεία φάνηκε πως υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για το γεγονός πως η χώρα μας, με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ και την συμφωνία των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, εμπλέκεται σε δύο πολέμους.

Από την μία με την μετατροπή της Αλεξανδρούπολής σε ορμητήριο των ΝΑΤΟϊκών και στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία και από την άλλη με την στήριξη του κράτους- δολοφόνου του Ισραήλ που εξοντώνει τον Παλαιστινιακό λαό και την αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα. Ο Ιμπραήμ Κερατζή Ιμπράμ τόνισε πως μόνο το ΚΚΕ μάχεται για την απεμπλοκή της χώρας μας από τους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, πως μόνο το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά ώστε να εκφραστεί η αλληλεγγύη του λαού μας στον λαό της Παλαιστίνης. Υπογράμμισε, επίσης, πως «με ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου ο λαός μπορεί να στείλει μήνυμα ενάντια στην πολιτική της ΕΕ, ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους πολέμους, ενάντια στην σφαγή της Παλαιστίνης.

Για μια Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, των λαών. Για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης, της φιλίας, της αλληλεγγύης ανάμεσα στους λαούς».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό