Περιστέρι: Έτοιμος να παραδοθεί και να ομολογήσει ο ύποπτος σύντροφος της 17χρονης – Επικοινώνησε με δικηγόρο.

Περιστέρι: Έτοιμος να παραδοθεί και να ομολογήσει ο ύποπτος σύντροφος της 17χρονης – Επικοινώνησε με δικηγόρο.

Αντίστροφη μέτρηση προκειμένου να παραδοθεί στις Αρχές ο Πακιστανός για τη δολοφονία του ανήλικου κοριτσιού στο Περιστέρι. Εδώ και 4 ημέρες, η αστυνομία έχει κάνει «φύλλο και φτερό» κάθε πιθανό σημείο στο οποίο θα μπορούσε να κρύβεται ο 20χρονος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο νεαρός πακιστανός σύντροφος της δολοφονημένης Νικολέττας είναι έτοιμος να παραδοθεί και να ομολογήσει το έγκλημά του. Μάλιστα, φέρεται να επικοινώνησε με δικηγόρο η οικογένειά του. Θέμα ωρών θεωρείται από την Αστυνομία, η παράδοση του νούμερο 1 υπόπτου. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον 20χρονο ήρθαν σε επαφή με δικηγόρο χθες το βράδυ. Αυτό που αναμένεται είναι ο δικηγόρος να έρθει σε επαφή με τον νούμερο 1 ύποπτο, ώστε να συζητήσουν πώς θα κινηθούν. Ο εν λόγω δικηγόρος ανέφερε μάλιστα πως ο 20χρονος είναι φοβισμένος.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν δώσει φωτογραφίες και στοιχεία του 20χρονου σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας, ερευνούν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης, ενώ κάνουν φύλλο και φτερό ηλεκτρονικά αρχεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος.

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη σχέση του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, την περίοδο των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον καταζητούμενο, στο οποίο η 17χρονη τον είχε στηρίξει. Όπως έχει γίνει γνωστό, είχε σημειωθεί συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο νεαρός άνδρας. Σε κλήση από τις Αρχές, η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό