Πέτρος Φιλιππίδης: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην tv, πρωταγωνιστής σε  νέα σειρά-έκπληξη!

Πέτρος Φιλιππίδης: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην tv, πρωταγωνιστής σε νέα σειρά-έκπληξη!

Εν αναμονή του Εφετείου παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του επιμένει να κρατά χαμηλούς τους τόνους, αποφεύγοντας οποιαδήποτε επαφή με τηλεοπτικές κάμερες και τηλέφωνα δημοσιογράφων που εξακολουθούν να πασχίζουν για μια του δήλωση.

Η συγκεκριμένη «γραμμή» έχει αποφασιστεί από κοινού με τους δικηγόρους του και αφορά τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του, με τον ίδιο –όπως εδώ και πολλούς μήνες το Dailymedia σας έχει γράψει– να δηλώνει αποφασισμένος να μιλήσει για τη δικαστική του περιπέτεια μόνο μετά το Εφετείο και υπό τον όρο η συνέντευξη που θα δώσει να είναι σε ζωντανή μετάδοση προκειμένου να είναι βέβαιος πως θα ακουστούν όλα όσα θέλει, χωρίς… «μαγείες» στο μοντάζ.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχει αφήσει στην άκρη τη θεατρική και τηλεοπτική του καριέρα, όπως ακουγόταν τον πρώτο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι ήδη από πολύ νωρίς δέχτηκε πρόταση από μεγάλο θέατρο προκειμένου να επιστρέψει με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σκηνή, την οποία ο ηθοποιός «τρέναρε» εξαρχής σκόπιμα, προκειμένου να μη στρέψει ξανά το φώτα επάνω του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, θεωρώντας πως αυτό μόνο υπέρ του δεν θα ήταν. Την ίδια ώρα, επέλεξε να βγάζει τα προς το ζην κάνοντας μεταφράσεις θεατρικών κειμένων.

Τώρα, τα πράγματα είναι ελαφρώς διαφορετικά καθώς πλέον μιλάμε με βεβαιότητα για για μία grande τηλεοπτική επιστροφή την οποία επιθυμεί διακαώς μεγάλο ιδιωτικό κανάλι! Όπως μαθαίνουμε, πρόθεση του καναλιού είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης να επιστρέψει ως κεντρικό πρόσωπο νέας τηλεοπτικής σειράς τη σεζόν 2024 – 2025, πιθανότερα όμως κατά το β’ μισό της σεζόν, με την προϋπόθεση να έχει πραγματοποιηθεί το δικαστήριο που περιμένει η οθοποιός – ο οποίος είναι βέβαιος πως θα αθωωθεί για όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Στο τραπέζι έχει πέσει και το σενάριο πριν τη δική του σειρά να τον δούμε σε guest εμφάνιση σε άλλο σήριαλ του σταθμού, κάτι το οποίο όμως δεν θεωρούμε ιδιαίτερα πιθανό να συμβεί τελικά – κυρίως λόγω αμφιβολιών του ηθοποιού για το κατά πόσο κάτι τέτοιο θα μετρίαζε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το δικό του σήριαλ.

Τίποτα, πάντως, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν θεωρείται δεδομένο.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός παρά την καταδίκη του σε 8 χρόνια κάθειρξη, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο, καθώς το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, με την εν λόγω απόφαση να είναι ομόφωνη, με σύμφωνη εισαγγελική εισήγηση καθώς ο ίδιος δεν θεωρήθηκε ούτε ύποπτος φυγής ούτε επικίνδυνος για την τέλεση νέων αδικημάτων.

Πηγή: dailymedia.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό