Πίτα και γλέντι από τον Πόντο Θρυλορίου (φώτος – βίντεο)

Πίτα και γλέντι από τον Πόντο Θρυλορίου (φώτος – βίντεο)

Στην κατάμεστη αίθουσα διασκεδάσεων «Μπιζ-Μπιζέ» από φίλους του Πόντου Θρυλορίου, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με κύριο εκφραστή τον αεικίνητο Μιχάλη Κακουλίδη τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες αλλά και έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα.

«Σταθήκαμε όρθιοι παρά τις δυσκολίες και συνεχίζουμε… Αντιστεκόμαστε όπως οι Γαλάτες στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, έχουμε συναίσθηση για το πώς βαδίζουμε και θα συνεχίσουμε σύμφωνα με πιστεύω μας και τους στόχους που θέτουμε κάθε χρονιά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Κακουλίδης.

Οι βραβεύσεις δόθηκαν στον πρόεδρο της Λευκόπετρας Ξάνθης για την συνεργασία τους αλλά και την κοινή ποντιακή τους καταγωγή. Στους ανθρώπους του Πόντου ή παλαιότερα ΠΑΕ Ποντίων Ανέστη Σαπρανίδη, Νίκο Τοπαλίδη, Χάρη Σαλπιγγίδη και Θεμιστοκλή Ξενοδοχίδη.

Επίσης τιμήθηκε για την προσφορά του στο άθλημα και στην διαιτησία ο Χρήστος Κακουλίδης, γιός του παλαίμαχου διεθνή διαιτητή Νίκου που βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του και ευχόμαστε όλοι μας να τον ξεπεράσει…

Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε ποντιακό γλέντι μέχρι αργά….

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό