Ποια 4  ζώδια ευνοούνται από τη δυναμική όψη του εξάγωνου Άρη -Πλούτωνα

Ποια 4 ζώδια ευνοούνται από τη δυναμική όψη του εξάγωνου Άρη -Πλούτωνα

H εποχή του Σκορπιού φτάνει στο τέλος της και στο μεταξύ μία δυνατή όψη στις 21 Νοεμβρίου ανάμεσα στον Άρη από τον Σκορπιό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αυξάνει την αποφασιστικότητά μας και μας βοηθάει να προχωράμε μπροστά σε κάθε τομέα ή, ανάλογα με το ζώδιό μας, να αφήνουμε για λίγο στην άκρη ό,τι δεν «τραβάει», για το δικό μας καλό. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή την όψη;

Ταύρος

Τις επόμενες ημέρες, ο Ταύρος θα έχει στα χέρια του μία πολύ σημαντική ευκαιρία στα επαγγελματικά του: Είναι η ώρα να επιμείνει, να πιέσει τα κατάλληλα κουμπιά των κατάλληλων ανθρώπων στο χώρο εργασίας του και να καταφέρει τις αλλαγές που θα τον διευκολύνουν στο να κάνει τη δική του δουλειά. Διπλή θα είναι η χαρά που θα πάρει ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος του ζωδιακού, καθώς παράλληλα με τα επαγγελματικά του θα προχωρήσουν και τα ερωτικά του, σε όποιο σημείο κι αν έχει διάθεση να τα φτάσει.

Καρκίνος

Η ψυχολογία των Καρκίνων βελτιώνεται αισθητά τις επόμενες ημέρες, αφού συνειδητοποιούν και αποδέχονται πλήρως ότι μερικά πράγματα δεν δουλεύουν πλέον όπως θα ήθελαν και όπως θα τους εξυπηρετούσαν. Έχει φτάσει η στιγμή για μικρές, αλλά σημαντικές αλλαγές, που θα βοηθήσουν τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στην προσωπική ζωή. Κι αν ένας Καρκίνος αισθάνεται ότι πατάει πολύ καλά στα πόδια του, μπορεί να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να κάνει μία νέα αρχή, βρίσκοντας μία νέα δουλειά ή αλλάζοντας ρόλο σε αυτή που έχει ήδη.

Σκορπιός 

Τα προσωπικά ζητήματα που απασχολούν τους Σκορπιούς και για τα οποία συνήθως υποφέρουν σιωπηλά αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Δεν θα λυθούν όλα τα προβλήματα μέσα σε λίγες ημέρες, όμως θα γίνει μία καλή αρχή σε αυτή την κατεύθυνση. Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι εντάσεις στο χώρο εργασίας θα μειωθούν κι έτσι η δουλειά θα βγαίνει πιο εύκολα, ενώ ο Σκορπιός θα μπει και σε μία νέα φάση κοινωνικοποίησης, ιδιαίτερα έντονης ενόψει και των γιορτών.

Αιγόκερως

Διάφορες ευχάριστες αποκαλύψεις θα δώσουν ένα νέο νόημα στις αρχές της εβδομάδας του ξεκινάει τώρα, υπό την έννοια ότι οι Αιγόκεροι θα μάθουν πράγματα ή θα επιβεβαιώσουν υποψίες που είχαν, που θα τους βοηθήσουν να προχωρήσουν στη δουλειά τους, ίσως φτάνοντας και στο σημείο να πάρουν αυτή τη θέση που έχουν βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Στα ερωτικά τους, μετά από ημέρες αμφιβολιών και έντασης, οι καταστάσεις θα ηρεμήσουν και έτσι θα καταφέρουν να απολαύσουν αρκετές όμορφες στιγμές μαζί με το ταίρι τους.

Πηγή: marieclaire.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό