Ποια είναι τα 3 ζώδια που δεν φημίζονται ιδιαίτερα για το καλό τους γούστο!

Ποια είναι τα 3 ζώδια που δεν φημίζονται ιδιαίτερα για το καλό τους γούστο!

Τα πρακάτω ζώδια που θα σου αναφέρουμε, μερικές φορές αγγίζουν τα όρια του κιτς! Δεν το ‘χουν με τη μόδα και το στιλ, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια, ώστε να έχουν ένα όμορφο αποτέλεσμα. Μπορεί να φταίει η υπερβολή που τους διακατέχει, η αδιαφορία για το τι είναι trendy ή απλά να είναι ό,τι να ‘ναι…

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια ή έχεις Αφροδίτη σε αυτά, λυπούμαστε που σε πικραίνουμε, αλλά  προσπάθησε να αντιγράφεις look κάποιας βιτρίνας, περιοδικού ή site μόδας και μην αυτονομείσαι, αλλιώς δε θα αποφύγεις τα λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλήθεια είναι ότι δε δίνεις δεκάρα τσακιστή για τη μόδα και τις τάσεις της και το μόνο που σε νοιάζει είναι να φορέσεις κάτι που δεν περιορίζει τις κινήσεις σου και σε κάνει να νιώθεις άνετα. Είσαι από τους ανθρώπους που θεωρούν το επίσημο ντύσιμο  εχθρό, ενώ τις φόρμες και τα αθλητικά θείο δώρο. ΟΚ κατανοητό μέχρι εδώ, αλλά λίκρα και σε φλούο χρώματα να βγάζουν το μάτι, ακόμα και τη νύχτα;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ ή θα οργιάζεις με τα χρώματα ή με τα prints. Και αν πάρεις τα κομμάτια μεμονωμένα, είναι μέσα στη μόδα, αλλά οι συνδυασμοί που κάνεις προκαλούν ζαλάδα. Από την άλλη, αν είσαι γυναίκα, με τις παλ αποχρώσεις μάλλον έχεις… μαλώσει, αφού τόσο στα μαλλιά και το μακιγιάζ, όσο και στο ντύσιμό σου αν δεν έχεις κάτι κόκκινο της φωτιάς, παθαίνεις κατάθλιψη!

ΛΕΩΝ

Μη θίγεσαι που βρίσκεσαι στη λίστα! Δυστυχώς, έχεις ροπή στο κιτς, εξ αιτίας της υπερβολής σου, αλλά και της τάσης σου να εντυπωσιάζεις. Το να ξεχωρίζει από ένα χιλιόμετρο μακριά το brand name του ρούχου που φοράς, το να φορτώνεσαι με αξεσουάρ και κυρίως το χρυσάφι και ό,τι αστραποβολάει πάνω σου, σίγουρα δεν είναι δείγμα καλογουστιάς, άσε που παραπέμπει λίγο σε Φλωρινιώτη.

Πηγή: astrology.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό